Мир Вам! Если это Ваш первый визит к нам, то Вы можете посмотреть как пользоваться форумом в справке. Для публикации статей и для общения необходимо зарегистрироваться. Для чтения регистрация необязательна. Благословений!
Иисус никогда не произносит ненужных и пустых слов .
Как правило , этим заняты многие религиозные люди , считающие себя верующими .
У Иисуса всё точно , каждое слово драгоценно .
И Он говорит - ... побеждающему дам вкушать сокровенную манну , и дам ему
белый камень , и на камне написанное НОВОЕ ИМЯ , которого никто не знает .
КРОМЕ ТОГО , КТО ПОЛУЧАЕТ ...
И ещё говорит - ... и напишу на нём имя Бога Моего и ИМЯ МОЁ НОВОЕ ...
И я ещё не встретил никого , кто уже знает это имя .
И единственное объяснение тому , что ты сегодня ещё не знаешь этого имени :
ТЫ ЕГО ПРОСТО ЕЩЁ НЕ ПОЛУЧИЛ ...
ИИСУС ТЕБЕ ЕГО НЕ ОТКРЫЛ ...-----Что же ты будешь делать со своей любимой религией без этого имени ?Спасут ли тебя религиозные трактовки Писаний твоих учителей ?
Религиозные истуканы не помогут . Они не знают ответов на вопросы Иисуса .
И они постараются заслонить от тебя этот вопрос , сказать , что тебе это не нужно , ещё не время .----А у тебя всего одна жизнь . Сегодня , сейчас - не когда-то .
Данная тебе Создателем для того , чтобы ты смог узнать из Писаний своё НОВОЕ ИМЯ .
И ИМЯ ЕГО НОВОЕ ...
Ответ, - Человек оценивается по его работе в Деле Божьем.
Любовь ваша к Богу наигранная - держитесь из страха наказания
И они постараются заслонить от тебя этот вопрос , сказать , что тебе это не нужно , ещё не время .
Годное пророчество, судя по статусу автора
- - - Добавлено - - -
Сообщение от саметой
Мір Вам та благославління, в Госоді нашім Ісусі Хресті!
Каміння в мене. Тільки не знаю, що робити. Одразу кажу: щось комусь, доказувати, -Не буду! Просто -Дане Слово Господом -виконане. В Бога не залишиться, жодного слова не виконаним.
Розкажіть для тих, хто не в темі - як вам дістався той камінь?
Когда Христианин читаетСлово Божие в собрании святых и зажигает слушающих ЛЮБОВЬЮ ИБЛАГОГОВЕНИЕМ к Богу и Его Слову. Это высшая степень служения пастора
... Дам Я в доме Моём и в стенах Моих место и ИМЯ ЛУЧШЕЕ , нежели сыновьям и дочерям .
Дам им ВЕЧНОЕ ИМЯ , которое не истребится ...
Имя Бога-Отца есть Его характер высшей нравственности, выраженной в великом нравственном десятисловном Законе Божьем. (Исх.33:18-19. 34:5-7. 20:1-17)
"Имя Господа - крепкая башня (характер Господа в нас), убегает в неё праведник (имеет Его характер) и безопасен" (Притч.18:10).
Облечением в этот божеский характер Высшей нравственности люди запечатлеваются для вечности. Это есть имя Бога-Отца на челах спасённых. (Кол.3:12-15. Откр.3:12. 14:1).
Восстановление утерянного образа Божьего в человеке - это главная цель всего Великого плана спасения (ВПС)
Вот ответ:
Трохи про себе, вірніше про останні роки мого життя.
Забігу спочатку назад, за 2015 рік. Тому що з 2015 року, є вже інший я, чому так пишу?, та тому що став іншим, зовсім не тим яким був, багато хто каже, що я збожеволів, я не звинувачую їх, вони самі звинувачують себе, від слова осудишся і від слова виправдаєшся, так сказав мій Викупитель.
Хрестився я в 11 років свого життя, в православному храмі МП, за власним бажанням, хрестили без хресного, була лише хресна і Мама (яку не пустили в середину храму з невідомої мені причини), хрестили і назвали ім'я, ім'я "Яке сказали не забувати", але я забув. Через багато років, я прийшов туди і запитав: як дізнатися те ім'я?, На що мені відповів якийсь ХРАМИЙ служитель того храму - "ніяк", записів немає, вони не зберігаються. Ось така проблема. але не про це хочу Вам розповісти це всього лише мить життя, я так сподівався на те, що є запис, але як сказано -її немає.
Життя прожив, не скаржитимуся. Але при цьому грішив, навіть не замислюючись, можна сказати - порушив усі заповіді. Навіть не замислюючись, так іноді згадуючи, що є заповіді, але не надавав їм великого значення. До одного моменту в житті, про який буде написано в тексті нижче.
2015 рік
Начебто була осінь чи початок зими. Жив я тоді у с. Половинкіне, Луганської області. На базі батальйону Айдар, в якому я добровольцем проходив службу. Чому саме там був?, -Чекав повернення тих хто пообіцяв повернутися. але не про це, кожен сам хто обіцяв знає.
Коли нас виводили у складі батальйону, розташування було у хорошому стані. Але коли я повернувся після госпіталю туди, я жахнувся від побаченого, хоча залишалася охорона. Кому треба той знає, про тих, хто залишався охороняти.
Жили там без заробітку, що було на складі: макарони, консервація, тим і харчувалися. Через якийсь час до нас звернувся господар елеватора "Доценко Василь" Мир йому, і велике спасибі, за те що у важкий момент допоміг -грошима, ми просто доглядали його елеватором, вірніше те що від нього залишилося, після наших залишених охоронців. Хтось запитає навіщо я про це пишу?, відповім просто - хочу подякувати за довіру Василя та його брата, що ми там не сиділи голодні. У жодному разі не знімаю з себе провину!, бо я був частиною того Айдара.
Так ось, кінець осені чи початок зими, не пам'ятаю точно, за те точно пам'ятаю: ніч, приміщення де мешкали "Яструби" і був штаб.
Сиджу я на кріслі перед ноутбуком, шукаю відповіді своїм думкам, в інтернеті, де свої припущення. Але здогадів було дуже багато і коли в інтернеті знаходив теж відповіді, розумів, що йду по вірному напрямку. І раптом я відчув дотик, він був в області шиї збоку ззаду. По тілу розлилося таке почуття, яке невимовно, і полилися сльози, сльози каяття, каяття у своєму житті за всі неправильні вчинки - які я робив, я почав бачити те, що раніше було приховано від очей моїх, чути те, що не чув раніше. все життя перекинулося з ніг на голову і назад, і знову, і назад. Я так винен перед Ісусом Христом, мені так соромно! Я ненавиджу самого себе, що там Сатана я гірший, ніж він - за мої гріхи перед Господом, і розумію, що Господь прощає, але я негідний Твого прощення Господи! Куди Я тільки не влазив, що я тільки не робив, щоб померти, смерті перестав боятися, хоч на розп'яття - все одно. Але всюди відчував присутність Господа, котрий мене все життя берег, охороняв! Навіть коли я чинив гріх -Він не відвертався від мене і все це я розумію зараз, тоді не розумів. Як боляче робив йому, але Він терпів, і зараз коли чую "говорять на когось "терпіла", хочеться йому в глотку вчепиться зубами і на шматки розірвати. Але завжди згадую "Господа" і це єдине, що мене стримує від Суду над ними. Господь сильніший за мене, я всього лише частинка пилу, я ненавиджу себе - за зрадництвом Господа, Він пробачив - але я не прощаю себе, немає виправдання пере Тим - хто бачить серце твоє.
Жив тоді з однією дівчиною, вона з Луганської області, скільки їй випало, бідолаху.
2019 рік
Коли ліг у псих лікарню, я не розповідав лікареві всього цього, на документ контузії не звертають уваги, скарги є на сильні головні болі, із втратою зосередженості та короткочасною пам'яттю. Поставили діагноз Шиза, дали 3 групу інвалідності по шизі та все. Коли лежав у лікарні -
Вона пішла до іншого, але я знаю трохи більше ніж вона думає, але не звинувачую її, так боявся що і вона з-за мене теж усвідомлює цей шлях, нехай краще живе як жила, я її гріхи візьму на себе. Все їй пробачу і зла не буду тримати, я обдурив Її - ще До каяття, тому винен перед нею. Такий мій вибір.
"Особливе спасибі Андрюсі "Гіркіну". за допомогу в житті. Ти Брат єдиний хто постійно допомагав, дякую тобі, що просити не змусив.
я в боргу перед тобою, до кінця життя Брат.
І хто не розуміє: Того Трині вже немає.
Ось начебто все.
Мир вам!
Миша, - И познаете истину, и истина сделает вас свободными." Ин. 8:32
Ответ, - Истина не делает человека свободным, а НАЛАГАЕТ НА ЧЕЛОВЕКА ВЕЛИЧАЙШУЮ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ.
Миша, - И познаете истину, и истина сделает вас свободными." Ин. 8:32
Ответ, - Истина не делает человека свободным, а НАЛАГАЕТ НА ЧЕЛОВЕКА ВЕЛИЧАЙШУЮ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ.
Мир Вам! Істина -робить вільним! Нічого не накладая!
Имя Бога-Отца есть Его характер высшей нравственности, выраженной в великом нравственном десятисловном Законе Божьем. (Исх.33:18-19. 34:5-7. 20:1-17)
"Имя Господа - крепкая башня (характер Господа в нас), убегает в неё праведник (имеет Его характер) и безопасен" (Притч.18:10).
Облечением в этот божеский характер Высшей нравственности люди запечатлеваются для вечности. Это есть имя Бога-Отца на челах спасённых. (Кол.3:12-15. Откр.3:12. 14:1).
Восстановление утерянного образа Божьего в человеке - это главная цель всего Великого плана спасения (ВПС)
Пишите, Имя Бога-Отца есть Его характер высшей нравственности, выраженной в великом нравственном десятисловном Законе Божьем.
Ответ, может вы мне подскажете, где в Писаниях встречается слово - (нравственности; нравственном) Такие слова не стоит вплетать к Десяти-словной Заповеди Господа. Всё таки мы ведём беседы с верующими... может я не права, тогда простите.
- - - Добавлено - - -
Сообщение от саметой
Мир Вам! Істина -робить вільним! Нічого не накладая!
Истина несёт в себе воспитательное значение, налагает на человека ответственность во исполнении Воли Божией.
Когда Христианин читаетСлово Божие в собрании святых и зажигает слушающих ЛЮБОВЬЮ ИБЛАГОГОВЕНИЕМ к Богу и Его Слову. Это высшая степень служения пастора
Мир вам сестра Антонина37! Це Ваш зірковий час! Запаліть мене того, хто слухає ЛЮБОВ'Ю ТА БЛАГОВЕННЯМ до Бога і Його Слова. Дуже прошу Вас Сестра! Без іронії і знущання - це щира прохання.
Відео вищого ступеня служіння Пасторші Антоніни37 у студію -Нашого форуму! Хто за?!
Я-За!
Мир вам сестра Антонина37! Це Ваш зірковий час! Запаліть мене того, хто слухає ЛЮБОВ'Ю ТА БЛАГОВЕННЯМ до Бога і Його Слова. Дуже прошу Вас Сестра! Без іронії і знущання - це щира прохання.
Відео вищого ступеня служіння Пасторші Антоніни37 у студію -Нашого форуму! Хто за?!
Я-За!
Жаль что не всё могу понять что вы написали. Или насмешка или издёвка над бабушкой? Я конечно не пасторша, но проповеди читаю по Скайпу в Германию, в Россию, в Казахстан и конечно же у нас, в Кыргызстане.
Пишите, Имя Бога-Отца есть Его характер высшей нравственности, выраженной в великом нравственном десятисловном Законе Божьем.
Ответ, может вы мне подскажете, где в Писаниях встречается слово - (нравственности; нравственном) Такие слова не стоит вплетать к Десяти-словной Заповеди Господа. Всё таки мы ведём беседы с верующими... может я не права, тогда простите. .
Антонина, это русское слово означает праведность, святость, божество, божеское естество. Закон говорит о нравственности Если его не исполнять, то это уже безнравственность. А при том ещё, что все заповеди имеют не только буквальную сторону, но и духовную. Написано же, что "Всё Писание богодухновенно" (2Тим.3:16).
1-я заповедь означает единый неизменный божественный характер высшей нравственности, которая является проявлением одного из высших свойств Его существа. И только такой характер должен иметь соблюдающий Его Закон и не может быть другого характера. Бог создал человека по образу Своему и мы должны вернуть этот образ, то есть Его нравственность. Ну и что здесь непонятного?
Антонина, это русское слово означает праведность, святость, божество, божеское естество. Закон говорит о нравственности Если его не исполнять, то это уже безнравственность. А при том ещё, что все заповеди имеют не только буквальную сторону, но и духовную. Написано же, что "Всё Писание богодухновенно" (2Тим.3:16).
1-я заповедь означает единый неизменный божественный характер высшей нравственности, которая является проявлением одного из высших свойств Его существа. И только такой характер должен иметь соблюдающий Его Закон и не может быть другого характера. Бог создал человека по образу Своему и мы должны вернуть этот образ, то есть Его нравственность. Ну и что здесь непонятного?
Спасибо, теперь всё понятно. Я подняла этот вопрос в собрании и мне так же ответили, как и вы. Спасибо.
Комментарий