«Возлюби Бога» - как и почему?
Свернуть
X
-
https://nlklem.io.ua/story - мой личный сайт
Есть мир, есть Бог - они живут вовек.
А жизнь людей печальна и убога...
Но все в себя вмещает человек,
Который любит жизнь и верит Богу. (Н. Гумилев) -
Это не так."Если бы Всемогущему это не было бы нужно, Он давно бы смел это, что вы называете "бесовщиной" в мгновение ока, но для людей незаметно. Что бы им доказательства своего присутствия в этом мире, не давать."Комментарий
-
Ну, вот, Пришёл Двужущийся и тема умерла.....

Прошу прощения, больше не буду говорить своё мнение.
Тему можно продолжить, если есть желанние. Болтайте о своём дальше.Комментарий
-
Любов біблейська - то є бажання.
Любити бога - бажати бога. Усіляке "щось" якщо має в нашому розумінні силу бути джерелом якогось блага - то є бог. Але ідол бо Бог один.
Так от коли ти бажаєш мати джерелом Бога живого і всемогутнього ти частина непавших світів бо Він приймає тебе.Комментарий
-
На мiй позiр, то е дуже спрощено. На рiвнi другого класу школи. Я три рокi немовлятом був... теж.Любов біблейська - то є бажання.
Любити бога - бажати бога. Усіляке "щось" якщо має в нашому розумінні силу бути джерелом якогось блага - то є бог. Але ідол бо Бог один.
Так от коли ти бажаєш мати джерелом Бога живого і всемогутнього ти частина непавших світів бо Він приймає тебе.
Прошу пробачить мою мову, i вiдсутнисть "е зворотнего"., бо я бiлорус з Бiлорусi i то писав без словнiка....https://nlklem.io.ua/story - мой личный сайт
Который любит жизнь и верит Богу. (Н. Гумилев)Комментарий
-
Ти вважэш, шановний має бути складно? ))
Віриш та й усе. Так як немовля. Поки ти дитина ти віриш у бога який піклуєтся про тебе.
Усе просто або віриш в бога живого або ідолам кланяєшся. Що ж тут має бути складним?
Любов про яку каже Яхве то коли ти поперш усього до нього. І чхав ти на ті гроші та портфелі, віли та кулемети.
От ти кумедний.
Біз зайвих ускладнень.
Якби ти мав дівчину то що б робив? Ходив би в гості. Все до неї. І в кіно її, щоб побути рядом, і на каток щоб не забутись. Але то дівчина. Дівчина то мати нашим дітям, нам подруга, та господарка в домі нашему.
А бог. Бог тотака штука яка виконує наші бажання. У тому і різниця. Дівчину на каток, а к богуіз списком бажань. Він бог він на то є щоб піклуватись про нас,аби ми співами займалися, чи чим там. Бог - він завжди піклується про нас. І мав би ти любий віру подабаючу - гори би сував тобі бог наш Яхве.Комментарий
-
Нарештi зразумiв тебе!
Все просто. Бог - вiн твiй служка...
Мiй вiн Творець. Не вiн для того, аби виконвать моi бажання. Це я мушу викнувать його....https://nlklem.io.ua/story - мой личный сайт
-
Переведу на русский, чтобы все ... посмеялить.
ТЫ?
Каким образом?
Любой бог это твой служитель по предназначению, друг мой.
Авто едет, бог заботится. (орфография сохранена)
Я Ему служу, а не Он мне, потому, что меня именно так побуждает или так располагает Его Дух, который живет во мне.
Бог заботится о верующем водителе, но не о об автомобиле, дороге, гаишниках и т.п.
Вы неверующий? О вас сатана "заботится"....https://nlklem.io.ua/story - мой личный сайт
-
Так. ))Вы неверующий?
Я не вірю що від мого єгоїзму щось залежить.
І від єгоїзму людини взагалі.
Якось син підходить до батька та каже батьку, любий, тобі на сніданок нема хліба. Дай ключа від машини, грошей я поїду до клуба привезу тобі попоїсти. Взяв та пішов.
Батько стояв стояв та каже: та то ж я хліб роблю в нашому місті. ))
Я знаю служіння богу - то работа з його дітлахами.
Але Якщо ти не маєш сам чого їсти, нічого і бідному дати.
Або як ти вкрадеш у хозяїна його яблок та скажешь: - ось я пригощаю тебе.
Або ось прийдеш ти до бога та скажеш бог диви ось я гіганто-місліно слухай мене, буду казать про порядок речей та житіє-битіє, вчися та кажи мені дякую.
Служака. Сором який. Тьфу.
А який невіруючий у свої сили Ахайзер приходить та каже: - батьку навчи нас із хлопцями такий міст строїти щоб три мільйни років простояв.
Ну що ж, ідемо хлопці...
І буде той міст стояти три міліони років.
І буду ходить та казати - що то за міст? - а то ж Ахайзер із хлопцями строїв... але ж як? така велич...
та бог його навчив...
який бог?
та Яхве.
заблукав ти хлопче у своїх розумінях. і світла не бачиш.
P.S. Можливо ти мав на увазі пунктуацію.
P.S.S. Смію завірити лише сьогодні глянув ваш профайл і не маю втіхи від каліцтва інших взагалі. Духовними каліками вважаю усіх за народженням. Навіть не каліками, а занудами які кажуть: не треба нам милиць ми бігати можемо. Заберіть, заберіть ми маємо сили. Сили наші огог-го. Та враз падають. І кажуть бог мене наказав. Гидота яка.
До речі сам інвалід праці.Последний раз редактировалось Ahi'ezer; 19 May 2010, 01:00 AM.Комментарий
-
- Он сказал ему в ответ: 'Люби Адоная всем сердцем и всей душой и всеми силами' (пер Давид Стерн)
- 37 Иисус же рече ему: возлюбиши Господа Бога твоего всем сердцем твоим, и всею душею твоею, и всею мыслию твоею (церковнославянский)
- "Люби Господа, Бога твоего, всем сердцем, всей душой и всеми своими помыслами", - ответил Иисус. (Кузнецова - Радостная весть)Жизнь - это поиск Бога,
смерть - это встреча с Ним...
---------------------------------
Никогда не опускай Библию на уровень своего интеллекта,
но всегда повышай уровень своего интеллекта до уровня Библии.Комментарий
-
..У людей ли я ныне ищу благоволения, или у Бога? людям ли угождать стараюсь? Если бы я и поныне угождал людям, то не был бы рабом Христовым..Комментарий
-
Мир всем!Как любить?"Если любите Меня, соблюдите Мои заповеди."Ин.14:25Почему любить?Потому " что Христос умер за грехи наши, по Писанию,4 и что Он погребен был, и что воскрес в третий день, по Писанию"1 Кор. 15:3-4.Судовой ЖурналКомментарий
-
Вопрос стоял не так.
Речь шла именно о различии заповедей данных Израилю и оставленных для христиан.
А любовь это решение, выбор или чувство? А любить за то, что Христос умер, погребен и воскрес вы сами-то умеете? Это можно назвать расплывчатым (или околохристианством).https://nlklem.io.ua/story - мой личный сайт
-
Значит я не понял вопрос.По поводу любить за то что умер , погребен и вокрес.Я посчитал верным привести 4 стих для того , чтобы напомнить что Христос не просто умер за грехи, но и воскрес , показав тем самым , что все заповеди , которое Он оставил, заповеди Божьи.Факт воскресения - основа христианской веры.Судовой ЖурналКомментарий

Комментарий