Альфа и Омега

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • timur123456789
    Ветеран

• 07 September 2010
    • 3437

Сообщение от доккуш
    Священное Писание Перевод нового мира
    Откровение 1
    8 «Я А́льфа и Оме́га, говорит Иегова Бог, Тот, кто есть, был и придёт, Всемогущий».

Откровение, глава 1 Новый Завет, современный перевод Bible.by
    Откровение, глава 1
    8 "Я - начало и конец - говорит Господь Бог, - Тот, Кто всегда был, есть и грядёт, Всемогущий".
    1)Господь не грядет ? (Откр.1:8)
    Я так понял по вашему некое "существо" под названием "иегова" куда то идет ?

Как же ответ на этот вопрос:
    2)Господь не жил и был мертва ? (Откр.1:17,18)
    Если любите Меня, соблюдите Мои заповеди.(Иоан.14:15)...заповеди Его нетяжки.(1Иоан.5:3)
    Google "Swedenborg"

Комментарий

• доккуш
      Отключен

• 08 August 2010
      • 10035

Сообщение от timur123456789

Как мы можем говорить о втором,если ещё не разобрались с первым?Или у вас такой же источник Библии?

Комментарий

• timur123456789
        Ветеран

• 07 September 2010
        • 3437

Сообщение от доккуш
        Как мы можем говорить о втором,если ещё не разобрались с первым?Или у вас такой же источник Библии?

Если любите Меня, соблюдите Мои заповеди.(Иоан.14:15)...заповеди Его нетяжки.(1Иоан.5:3)
        Google "Swedenborg"

Комментарий

• доккуш
          Отключен

• 08 August 2010
          • 10035

Может быть я не ясно выразился.

Какой перевод вы считаете верным?

Комментарий

• timur123456789
            Ветеран

• 07 September 2010
            • 3437

Сообщение от доккуш
            Может быть я не ясно выразился.

Какой перевод вы считаете верным?
            Хорошо я понял.

Google "Swedenborg"

Комментарий

• доккуш
              Отключен

• 08 August 2010
              • 10035

Хорошо я понял.

Как же вы поняли,если ни в одном из этих переводов-

Еп. Кассиана
              Слово Жизни
              Современном переводе
              Синодальном переводе

нету слова-Господь?

Комментарий

• timur123456789
                Ветеран

• 07 September 2010
                • 3437

Сообщение от доккуш
                Как же вы поняли,если ни в одном из этих-

Еп. Кассиана
                Слово Жизни
                Современном переводе
                Синодальном переводе

нету слова-Господь?
                Так вопрос не в этом.
                Вопрос то на самом деле стоит КАК СЛОН В ПОСУДНОЙ ЛАВКЕ,
                Вот ключ к разгадке :

Ответ на этот вопрос и есть разгадка:

Google "Swedenborg"

Комментарий

• доккуш
                  Отключен

• 08 August 2010
                  • 10035

Так вопрос не в этом.
                  Вопрос то на самом деле стоит КАК СЛОН В ПОСУДНОЙ ЛАВКЕ,
                  Вот ключ к разгадке :

Ответ на этот вопрос и есть разгадка:

Вы можете привести цитату -Откр.1:17,18 ?

Комментарий

• timur123456789
                    Ветеран

• 07 September 2010
                    • 3437

Сообщение от доккуш
                    (ASV-r) And when I saw him, I fell at his feet as one dead. And he laid his right hand upon me, saying, Fear not; I am the first and the last,

(CLV) And when I perceived Him, I fall at His feet as dead. And He places His right hand on me, saying, "Do not fear! I am the First and the Last,

(DBY) And when I saw him I fell at his feet as dead; and he laid his right hand upon me, saying, Fear not; *I* am the first and the last,

(Julia) And when I saw him, I fell at his feet as dead. And he put his right hand upon me, saying to me, Be not afraid;I am the the first and the last:

(KJ2000) And when I saw him, I fell at his feet as dead. And he laid his right hand upon me, saying unto me, Fear not; I am the first and the last:

(LITV) And when I saw Him, I fell at His feet, as dead. And He put His right hand on me, saying to me, Do not fear. I am the First and the Last,

(YLT) And when I saw him, I did fall at his feet as dead, and he placed his right hand upon me, saying to me, `Be not afraid; I am the First and the Last,

************************************************** *****************************

(ASV-r) and the Living one; and I was dead, and behold, I am alive for evermore, and I have the keys of death and of Hades.

(CLV) and the Living One: and I became dead, and lo! living am I for the eons of the eons. (Amen!) And I have the keys of death and of the unseen."

(DBY) and the living one: and I became dead, and behold, I am living to the ages of ages, and have the keys of death and of hades.

(Julia) And he living, and I was dead; and, behold, I am living for the times of times, Amen; and have the keys of hades and of death.

(KJ2000) I am he that lives, and was dead; and, behold, I am alive forevermore, Amen; and have the keys of hades and of death.

(LITV) and the Living One; and I became dead; and, behold, I am living forever and ever. Amen. And I have the keys to hell, and of death.

(YLT) and he who is living, and I did become dead, and, lo, I am living to the ages of the ages. Amen! and I have the keys of the hades and of the death.
                    Google "Swedenborg"

Комментарий

• доккуш
                      Отключен

• 08 August 2010
                      • 10035

Сообщение от доккуш
                      Хотя быть может вы нищий,и вы написали со чьих-то слов.

Тогда вот-
                      Откровение, глава 1 Новый Завет, современный перевод Bible.by

17 Увидев Его, я пал к Его ногам, словно мёртвый. И тогда Он возложил на меня правую руку и сказал: "Не бойся. Я Первый и Последний,
                      18 Я Тот, Кто живёт. Я был мёртв, а теперь, смотри, Я жив и буду жить вечно, и у Меня ключи от ада и от царства мёртвых.

Комментарий

• доккуш
                        Отключен

• 08 August 2010
                        • 10035

(ASV-r) And when I saw him, I fell at his feet as one dead. And he laid his right hand upon me, saying, Fear not; I am the first and the last,

(CLV) And when I perceived Him, I fall at His feet as dead. And He places His right hand on me, saying, "Do not fear! I am the First and the Last,

(DBY) And when I saw him I fell at his feet as dead; and he laid his right hand upon me, saying, Fear not; *I* am the first and the last,

(Julia) And when I saw him, I fell at his feet as dead. And he put his right hand upon me, saying to me, Be not afraid;I am the the first and the last:

(KJ2000) And when I saw him, I fell at his feet as dead. And he laid his right hand upon me, saying unto me, Fear not; I am the first and the last:

(LITV) And when I saw Him, I fell at His feet, as dead. And He put His right hand on me, saying to me, Do not fear. I am the First and the Last,

(YLT) And when I saw him, I did fall at his feet as dead, and he placed his right hand upon me, saying to me, `Be not afraid; I am the First and the Last,

************************************************** *****************************

(ASV-r) and the Living one; and I was dead, and behold, I am alive for evermore, and I have the keys of death and of Hades.

(CLV) and the Living One: and I became dead, and lo! living am I for the eons of the eons. (Amen!) And I have the keys of death and of the unseen."

(DBY) and the living one: and I became dead, and behold, I am living to the ages of ages, and have the keys of death and of hades.

(Julia) And he living, and I was dead; and, behold, I am living for the times of times, Amen; and have the keys of hades and of death.

(KJ2000) I am he that lives, and was dead; and, behold, I am alive forevermore, Amen; and have the keys of hades and of death.

(LITV) and the Living One; and I became dead; and, behold, I am living forever and ever. Amen. And I have the keys to hell, and of death.

(YLT) and he who is living, and I did become dead, and, lo, I am living to the ages of the ages. Amen! and I have the keys of the hades and of the death.
                        Как вижу -нищий.

Комментарий

• timur123456789
                          Ветеран

• 07 September 2010
                          • 3437

Сообщение от доккуш
                          Но выже верите.
                          2)Иисус Христос не жил и был мертва ? (Откр.1:17,18) Иисус Христос Первый и Последний ? (Откр.1:17,18)
                          Google "Swedenborg"

Комментарий

• Тобос
                            Отключен

• 10 June 2008
                            • 7387

Сообщение от доккуш
                            Однако ,ответа не последовало.
                            Это следствие вашей безпомощности!?
                            А Вам как угодно?

Комментарий

• доккуш
                              Отключен

• 08 August 2010
                              • 10035

2)Иисус Христос не жил и был мертва ? (Откр.1:17,18) Иисус Христос Первый и Последний ? (Откр.1:17,18)
                              То есть,так понимаю вы хотели ,что бы я написал цитаты из библии.

Ну что ж....

я написал.

Комментарий

• доккуш
                                Отключен

• 08 August 2010
                                • 10035

Сообщение от Тобос
                                А Вам как угодно?
                                Богу поклонитесь.

Комментарий

Обработка...