ЯК ПРОБАЧИТИ СЕБЕ. ЯК ЩО -ВИПРАВДАННЯ НЕМА, ПРЕД ТИМ ХТО БАЧЕ СЕРЦЕ?

Свернуть
Эта тема закрыта.
X
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • саметой
    Участник
    • 17 December 2022
    • 118

ЯК ПРОБАЧИТИ СЕБЕ. ЯК ЩО -ВИПРАВДАННЯ НЕМА, ПРЕД ТИМ ХТО БАЧЕ СЕРЦЕ?

Трохи про себе, вірніше про останні роки мого життя.
    Забігу спочатку назад, за 2015 рік. Тому що з 2015 року, є вже інший я, чому так пишу?, та тому що став іншим, зовсім не тим яким був, багато хто каже, що я збожеволів, я не звинувачую їх, вони самі звинувачують себе, від слова осудишся і від слова виправдаєшся, так сказав мій Викупитель.
    Хрестився я в 11 років свого життя, в православному храмі МП, за власним бажанням, хрестили без хресного, була лише хресна і Мама (яку не пустили в середину храму з невідомої мені причини), хрестили і назвали ім'я, ім'я "Яке сказали не забувати", але я забув. Через багато років, я прийшов туди і запитав: як дізнатися те ім'я?, На що мені відповів якийсь ХРАМИЙ служитель того храму - "ніяк", записів немає, вони не зберігаються. Ось така проблема. але не про це хочу Вам розповісти це всього лише мить життя, я так сподівався на те, що є запис, але як сказано -її немає.
    Життя прожив, не скаржитимуся. Але при цьому грішив, навіть не замислюючись, можна сказати - порушив усі заповіді. Навіть не замислюючись, так іноді згадуючи, що є заповіді, але не надавав їм великого значення. До одного моменту в житті, про який буде написано в тексті нижче.
    2015 рік
    Начебто була осінь чи початок зими. Жив я тоді у с. Половинкіне, Луганської області. На базі батальйону Айдар, в якому я добровольцем проходив службу. Чому саме там був?, -Чекав повернення тих хто пообіцяв повернутися. але не про це, кожен сам хто обіцяв знає.
    Коли нас виводили у складі батальйону, розташування було у хорошому стані. Але коли я повернувся після госпіталю туди, я жахнувся від побаченого, хоча залишалася охорона. Кому треба той знає, про тих, хто залишався охороняти.
    Жили там без заробітку, що було на складі: макарони, консервація, тим і харчувалися. Через якийсь час до нас звернувся господар елеватора "Доценко Василь" Мир йому, і велике спасибі, за те що у важкий момент допоміг -грошима, ми просто доглядали його елеватором, вірніше те що від нього залишилося, після наших залишених охоронців. Хтось запитає навіщо я про це пишу?, відповім просто - хочу подякувати за довіру Василя та його брата, що ми там не сиділи голодні. У жодному разі не знімаю з себе провину!, бо я був частиною того Айдара.
    Так ось, кінець осені чи початок зими, не пам'ятаю точно, за те точно пам'ятаю: ніч, приміщення де мешкали "Яструби" і був штаб.
    Сиджу я на кріслі перед ноутбуком, шукаю відповіді своїм думкам, в інтернеті, де свої припущення. Але здогадів було дуже багато і коли в інтернеті знаходив теж відповіді, розумів, що йду по вірному напрямку. І раптом я відчув дотик, він був в області шиї збоку ззаду. По тілу розлилося таке почуття, яке невимовно, і полилися сльози, сльози каяття, каяття у своєму житті за всі неправильні вчинки - які я робив, я почав бачити те, що раніше було приховано від очей моїх, чути те, що не чув раніше. все життя перекинулося з ніг на голову і назад, і знову, і назад. Я так винен перед Ісусом Христом, мені так соромно! Я ненавиджу самого себе, що там Сатана я гірший, ніж він - за мої гріхи перед Господом, і розумію, що Господь прощає, але я негідний Твого прощення Господи! Куди Я тільки не влазив, що я тільки не робив, щоб померти, смерті перестав боятися, хоч на розп'яття - все одно. Але всюди відчував присутність Господа, котрий мене все життя берег, охороняв! Навіть коли я чинив гріх -Він не відвертався від мене і все це я розумію зараз, тоді не розумів. Як боляче робив йому, але Він терпів, і зараз коли чую "говорять на когось "терпіла", хочеться йому в глотку вчепиться зубами і на шматки розірвати. Але завжди згадую "Господа" і це єдине, що мене стримує від Суду над ними. Господь сильніший за мене, я всього лише частинка пилу, я ненавиджу себе - за зрадництвом Господа, Він пробачив - але я не прощаю себе, немає виправдання пере Тим - хто бачить серце твоє.
    Жив тоді з однією дівчиною, вона з Луганської області, скільки їй випало, бідолаху.
    2019 рік
    Коли ліг у псих лікарню, я не розповідав лікареві всього цього, на документ контузії не звертають уваги, скарги є на сильні головні болі, із втратою зосередженості та короткочасною пам'яттю. Поставили діагноз Шиза, дали 3 групу інвалідності по шизі та все. Коли лежав у лікарні -
    Вона пішла до іншого, але я знаю трохи більше ніж вона думає, але не звинувачую її, так боявся що і вона з-за мене теж усвідомлює цей шлях, нехай краще живе як жила, я її гріхи візьму на себе. Все їй пробачу і зла не буду тримати, я обдурив Її - ще До каяття, тому винен перед нею. Такий мій вибір.
    "Особливе спасибі Андрюсі "Гіркіну". за допомогу в житті. Ти Брат єдиний хто постійно допомагав, дякую тобі, що просити не змусив.
    я в боргу перед тобою, до кінця життя Брат.
    І хто не розуміє: Того Трині вже немає.
    Як вимити нутро своє? Чим? Хто може?
    Ось начебто все.
    Мир вам!
    Последний раз редактировалось саметой; 07 January 2023, 02:44 PM.
  • beta
    Христианин, ученик Христа

• 14 February 2008
    • 21322

Сообщение от саметой
    Я ненавиджу самого себе, що там Сатана я гірший, ніж він - за мої гріхи перед Господом
    Через закон Вы познали, стали одно со герхом, и пришли к тому, к чему приходят все.

Вот к этому воплю.

Бедный я человек! кто избавит меня от сего тела смерти? ( Рим.7:24)

Теперь Вам нужно найти Его Милсть, чтобы не грешить.

Ищите, найдете, стучите, отворят Вам, просите, получите.

Жаждущему Он дает даром.

Первый этап Вы прошли.

Вы показали что не любите грех, теперь второй этам. Вам нужно показать насколько Вы жаждете быть праведным.

что может Вас остановить на пути к Праведности.

Есил найдется хотя бы что нибудь, что Вас остановит, значит она Вам была не нужна.

Если не смотря ни на что, будете идти, искать, просить, стучать.... Он выйдет на встречу и помилует Вас.
    Мысль Словом разродилась. Невидима и видимо открылась. И как бы Та же, но Иная. Из ниоткуда оболочку порождая. Она оделась в видимости Слова. Чтобы достичь обильного улова. Детей Своих собрать к Себе Самой. Иди же к Ней, если ты свой.

Ищу я десять спящих дев, буду кричать на них как лев,
    их наготу Христом одев.
    Царя и мать не выбирают, каких Бог дал, таких и почитают.

Комментарий

• ЛаксианскийКлюч
      Ветеран

• 17 October 2007
      • 1196

Сообщение от саметой
      Забігу спочатку назад, за 2015 рік. Тому що з 2015 року, є вже інший я, чому так пишу?, та тому що став іншим, зовсім не тим яким був, багато хто каже, що я збожеволів, я не звинувачую їх, вони самі звинувачують себе, від слова осудишся і від слова виправдаєшся, так сказав мій Викупитель.
      Хрестився я в 11 років свого життя, в православному храмі МП, за власним бажанням, хрестили без хресного, була лише хресна і Мама (яку не пустили в середину храму з невідомої мені причини), хрестили і назвали ім'я, ім'я "Яке сказали не забувати", але я забув. Через багато років, я прийшов туди і запитав: як дізнатися те ім'я?, На що мені відповів якийсь ХРАМИЙ служитель того храму - "ніяк", записів немає, вони не зберігаються. Ось така проблема. але не про це хочу Вам розповісти це всього лише мить життя, я так сподівався на те, що є запис, але як сказано -її немає.
      Життя прожив, не скаржитимуся. Але при цьому грішив, навіть не замислюючись, можна сказати - порушив усі заповіді. Навіть не замислюючись, так іноді згадуючи, що є заповіді, але не надавав їм великого значення. До одного моменту в житті, про який буде написано в тексті нижче.
      2015 рік
      Начебто була осінь чи початок зими. Жив я тоді у с. Половинкіне, Луганської області. На базі батальйону Айдар, в якому я добровольцем проходив службу. Чому саме там був?, -Чекав повернення тих хто пообіцяв повернутися. але не про це, кожен сам хто обіцяв знає.
      Коли нас виводили у складі батальйону, розташування було у хорошому стані. Але коли я повернувся після госпіталю туди, я жахнувся від побаченого, хоча залишалася охорона. Кому треба той знає, про тих, хто залишався охороняти.
      Жили там без заробітку, що було на складі: макарони, консервація, тим і харчувалися. Через якийсь час до нас звернувся господар елеватора "Доценко Василь" Мир йому, і велике спасибі, за те що у важкий момент допоміг -грошима, ми просто доглядали його елеватором, вірніше те що від нього залишилося, після наших залишених охоронців. Хтось запитає навіщо я про це пишу?, відповім просто - хочу подякувати за довіру Василя та його брата, що ми там не сиділи голодні. У жодному разі не знімаю з себе провину!, бо я був частиною того Айдара.
      Так ось, кінець осені чи початок зими, не пам'ятаю точно, за те точно пам'ятаю: ніч, приміщення де мешкали "Яструби" і був штаб.
      Сиджу я на кріслі перед ноутбуком, шукаю відповіді своїм думкам, в інтернеті, де свої припущення. Але здогадів було дуже багато і коли в інтернеті знаходив теж відповіді, розумів, що йду по вірному напрямку. І раптом я відчув дотик, він був в області шиї збоку ззаду. По тілу розлилося таке почуття, яке невимовно, і полилися сльози, сльози каяття, каяття у своєму житті за всі неправильні вчинки - які я робив, я почав бачити те, що раніше було приховано від очей моїх, чути те, що не чув раніше. все життя перекинулося з ніг на голову і назад, і знову, і назад. Я так винен перед Ісусом Христом, мені так соромно! Я ненавиджу самого себе, що там Сатана я гірший, ніж він - за мої гріхи перед Господом, і розумію, що Господь прощає, але я негідний Твого прощення Господи! Куди Я тільки не влазив, що я тільки не робив, щоб померти, смерті перестав боятися, хоч на розп'яття - все одно. Але всюди відчував присутність Господа, котрий мене все життя берег, охороняв! Навіть коли я чинив гріх -Він не відвертався від мене і все це я розумію зараз, тоді не розумів. Як боляче робив йому, але Він терпів, і зараз коли чую "говорять на когось "терпіла", хочеться йому в глотку вчепиться зубами і на шматки розірвати. Але завжди згадую "Господа" і це єдине, що мене стримує від Суду над ними. Господь сильніший за мене, я всього лише частинка пилу, я ненавиджу себе - за зрадництвом Господа, Він пробачив - але я не прощаю себе, немає виправдання пере Тим - хто бачить серце твоє.
      Жив тоді з однією дівчиною, вона з Луганської області, скільки їй випало, бідолаху.
      2019 рік
      Коли ліг у псих лікарню, я не розповідав лікареві всього цього, на документ контузії не звертають уваги, скарги є на сильні головні болі, із втратою зосередженості та короткочасною пам'яттю. Поставили діагноз Шиза, дали 3 групу інвалідності по шизі та все. Коли лежав у лікарні -
      Вона пішла до іншого, але я знаю трохи більше ніж вона думає, але не звинувачую її, так боявся що і вона з-за мене теж усвідомлює цей шлях, нехай краще живе як жила, я її гріхи візьму на себе. Все їй пробачу і зла не буду тримати, я обдурив Її - ще До каяття, тому винен перед нею. Такий мій вибір.
      "Особливе спасибі Андрюсі "Гіркіну". за допомогу в житті. Ти Брат єдиний хто постійно допомагав, дякую тобі, що просити не змусив.
      Ось начебто все.
      Мир вам!
      Ничего не понятно. На каком-то иностранном языке написано. Да и не надо никому этого знать. Слишком много букв.
      С уважением, Лаксианский ключ.

Комментарий

• Валера life
        Ветеран.

• 02 January 2013
        • 13792

Сообщение от ЛаксианскийКлюч
        Ничего не понятно. На каком-то иностранном языке написано. Да и не надо никому этого знать. Слишком много букв.
        Это украинский. Если не понятно, то скорее всего это не для путиноидов.
        И цитировать не надо было. Это сверхцитирование. Призываю модераторов обратить на это внимание.
        Не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом исходящим из уст Божьих

Комментарий

• Diana123
          Ветеран

• 07 September 2019
          • 3335

Сообщение от саметой
          2015 рік
          2019 рік
          Ось начебто все.
          Мир вам!
          Все грехи человеку простятся, не прощается только грех против Духа Святого.

От Матфея 12:31Посему говорю вам: всякий грех и хула простятся человекам, а хула на Духа не простится человекам;

Комментарий

• penCraft'e®
            Метафизический человек

• 10 July 2001
            • 6435

Сообщение от Валера life
            Это украинский. Если не понятно, то скорее всего это не для путиноидов. И цитировать не надо было. Это сверхцитирование. Призываю модераторов обратить на это внимание.
            Прежде чем звать модераторов обратите внимание на пункт 3 общих положений в правилах форума!!!

Комментарий

• Сергей 86
              Ветеран

• 01 May 2016
              • 2828

Мир Вам.
              Нема на світі жодного праведного, а за едину невірну думку людина йде в ад. Але. Жертва Христа покриває всі гріхи - в цьому задум і воля Бога Отця. В це треба повірити і прийняти. Далі - простити себе самого. і забуваючи минуле, простягатися вперед з Божою допомогою.
              Дай Боже Вам сил і благодаті. Протистояти безпідставному осудженню. Бо нема осудження (від Бога) тим, хто во Христі. Не вдається самому - ідти в церкву, в зібрання. шукати тих, хто за вас помолиться.....
              Бог даровал нам жизнь вечную, и сия жизнь в Сыне Его.

Комментарий

• penCraft'e®
                Метафизический человек

• 10 July 2001
                • 6435

Сообщение от Сергей 86
                Мир Вам. Нема на світі жодного праведного, а за едину невірну думку людина йде в ад. Але. Жертва Христа покриває всі гріхи - в цьому задум і воля Бога Отця. В це треба повірити і прийняти. Далі - простити себе самого. і забуваючи минуле, простягатися вперед з Божою допомогою.
                С чего вдруг простить себя? Как был дерьмом, так и остался, только прикрытым. Жертва Христа покрывает, а ты как был "всеми грехами" так и остался.

Комментарий

• саметой
                  Участник
                  • 17 December 2022
                  • 118

Братик сотри что я тебе покажуНажмите на изображение для увеличения.

Название:	1636101836313(1).jpg
Просмотров:	3
Размер:	86.6 Кб
ID:	10159154Белый камень. Откровениие Ивана Богослова 2/17. Я недостоин этого. Понимаеш. Я как Апостол Пётр : когда отрёкся от Иисуса Христа. Вышел и заплакал. Почему я? за что такое наказание? я не умею говорить, молод ещё, глуп..

- - - Добавлено - - -

Мир тобі. Щастя та добра.

Комментарий

• саметой
                    Участник
                    • 17 December 2022
                    • 118

Сообщение от penCraft'e®
                    С чего вдруг простить себя? Как был дерьмом, так и остался, только прикрытым. Жертва Христа покрывает, а ты как был "всеми грехами" так и остался.
                    Мир тебе! Зачем ты так?

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Diana123
                    Все грехи человеку простятся, не прощается только грех против Духа Святого.

От Матфея 12:31Посему говорю вам: всякий грех и хула простятся человекам, а хула на Духа не простится человекам;
                    Я це розумію. Но від розуміння цього -стає тільки гірше! Що я цим користувався... навмисно.. і хто я після цього?

Комментарий

• Enigma
                      Православная христианка

• 07 July 2017
                      • 11855

Сообщение от саметой
                      Ось начебто все.
                      Мир вам!
                      Доброї ночі.

У диявола проти людини дві сильні зброї:
                      Перша це думки того, що я не особливо грішний і немає необхідності в спасінні і Спасителі.
                      Друга це думки того, що я настільки грішний, що не можу мати ніякого прощення і спасіння.
                      Ці обидві думки від диявола, аби тільки людина не шукала Бога і єдності з Ним.

Запам'ятайте, Бог дає спасіння даром, як Люблячий Отець, вне залежності від того що зроблено до цього.

Терпіння необхідне і у власному спасінні, і у усвідомленні власних гріхів.
                      Згадайте напередодні смерті Христа по Писанню, Іуда зрадив, Петро відрікся, обом було важко, прикро за свої вчинки. Та ось Іуда не маючи терпіння до власного скоїного гріха пішов і удавився, а Петро гірко терпів свою зраду, зі сльозами як написано, та все ж таки терплячі дочекався Воскресіння Христа і вже його радості ніхто не міг відняти, аби Іуда дочекався три дні, то і він би був прощений Христом.

Вихід є завжди, треба просто шукати його не самостійно а разом з Богом, в молитві, в проханні, в надії, в твердій вперненості що Бог Люблячий Отець, Він завжди любить нас, навіть тоді, коли ми самі себе ненавидимо.
                      Любов переносить і прощає все, але нічого не попускає. Вона радіє малому, але вимагає всього.

Клайв Стейплз Льюїс

Комментарий

• Валера life
                        Ветеран.

• 02 January 2013
                        • 13792

Я вообще не понимаю. Не провокация ли это? Имею ввиду Азова?
                        Ну конечно, тут уже неизвестно правда это или нет.

Комментарий

• саметой
                          Участник
                          • 17 December 2022
                          • 118

Мир тобі сестра та благословення від Господа Бога. Дякую

- - - Добавлено - - -

Мир тобі Валерій. Я до Азову немаю причетності ніякої. Мира тобі та всього найкращього).

Комментарий

• Валера life
                            Ветеран.

• 02 January 2013
                            • 13792

Сообщение от саметой
                            Мир тобі Валерій. Я до Азову немаю причетності ніякої. Мира тобі та всього найкращього).
                            А дійсно, Айдар. Ми , коли був в АТО, пересікались з Айдаром. Нічого неадекватного в них не бачив.

Комментарий

• саметой
                              Участник
                              • 17 December 2022
                              • 118

Сообщение от Валера life
                              Я вообще не понимаю. Не провокация ли это? Имею ввиду Азова?
                              Ну конечно, тут уже неизвестно правда это или нет.
                              Мир тебе! Валерий, на руском. Руский диалект и российский не имеют ничего общего.
                              "я почувствовал чуточку той боли, которую испытывает Господь мой, когда я его предавал, отворачивался от него, когда Он лицом ко мне стоял". Когда я возвращался с проблемой, Он всегда прощал, а я как полегчает опять предавал. Тебе брат этого сейчас наверное не понять, но я буду надеяться что ты поимёш и не даш злому духу использовать себя и своё сердце, он сеет сомнения и зло внутри нас, и через сердце потом говорит.... а выходит так -что это ты сказал(разумееш?).

Напишу тебе притчу: Плыла лодка в море, начался шторм, все в лодке были взволнованы и в воде была муть, невидно ничего. Они не понимали что море отражает -волнения и муть ихнего сердца.
                              С ними в Лодке был Рав. они разбудили его, мы утонем кричали они и он -море и ветру своё спокойное сердце передал, а после сказал
                              -успокойте внутрь себя и исчезнет муть, поднятая, и вы в чистой воде будете видеть далеко, и сбережете себя.
                              Последний раз редактировалось саметой; 09 January 2023, 03:13 AM.

Комментарий

Обработка...