Война...
Свернуть
X
-
Пан Пачковский
@Q0MT6pFmbVqynsM
·
7h
Атакованный в Ростове танкер «теневого флота» РФ начал уходить под воду рядом с морским терминалом Новошахтинского завода нефтепродуктов, — OSINT-анализ ASTRA, корму судна подтопило примерно до надстройки. Место удара оцепили, а сам танкер оперативно огородили бонами.
Все буде добре, бо ми того варті...
"нравится не нравится...", росія нами вдавитьсяКомментарий
-
распад и неуважение
@VictorKvert2008
·
3h
Новая взрывчатка полученная от американцев специально для дронов, очень мощная
-
распад и неуважение
@VictorKvert2008
·
5h
В Купянске орки полностью отрезаны от снабжения. Небольшой контингент русских фашиков, которые залезли в подвалы, находится в центре. Потребуется некоторое время, но в конце концов они сдадутся или будут убиты. Так же, как это произошло в Кучеривском Яре.
-
Аlex Skif
@AleksejCernavs3
·
7h
У Куп’янську Сили Оборони України продовжують операцію по зачистціміста від кацапні. За останніми повідомленнями ЗСУ попередньо зачистили ряд багатоповерхівок разом із міської лікарнею міста.
-
Цитата огонь - из Фэйсбука -
Россиянам задали вопрос, есть ли у них вопросы к Путину, так как завтра «прямая линия». Подавляющее большинство всем довольны и Путину желают здоровья.
Все устраивает, говорят, вот только за мальчиков переживаем, так как СВО. Ну, говорят они, ещё газ и канализация. То есть газ не подведён, а канализация плохо работает. А так все устраивает.
Этот народ побеждать не надо. Он сам себя победил, то есть свёл к нулю.😂 1Комментарий
-
І ці збитки тільки від санкцій які запровадили США? а може на таке значне зниження доходів вплинули і санкції Європи та України?Хоча ось з однієї статті в Ройтерс. Звичайно, я не буду писати дисертацію, якої Ви від мене вимагаєте.
Доходи Росії від нафти й газу, які становлять близько чверті федеральних надходжень, за оцінками Reuters, у листопаді знизилися приблизно на третину в річному вимірі.
Доходи Росії від викопного палива — другої у світі за обсягами експорту нафти — нині перебувають на найнижчому рівні з моменту запровадження міжнародних санкцій після вторгнення Москви в Україну у 2022 році.
Так і було, але не довго - все більше та частіше США скасовують санкції проти рф.Попередні заходи — цінові обмеження, дипломатичний тиск і морські обмеження — мали лише частковий вплив на фінанси Москви, оскільки вони були спрямовані на логістику та фінансування, а не безпосередньо на корпоративне ядро нафтового сектору Росії. Вашингтон істотно підвищив ставки, продемонструвавши, що найбільші російські нафтові компанії більше не є «занадто великими», щоб потрапити під санкції.
Ось тільки одне посилання яке підтверджує ці слова - РБК-Україна5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
-
Стаття про те, як вплили саме ці санкції США. З Вашими проявами недовіри звертайтеся до Ройтерс.
Я Вам розповідав про справжні санкції проти Ростнафти та Лукойла, що завдали більше шкоди Росії, ніж все, що було до них. І які ніхто не скасував. А Ви мені про що?Так і було, але не довго - все більше та частіше США скасовують санкції проти рф.
Ось тільки одне посилання яке підтверджує ці слова - РБК-УкраїнаС уважением,
Дмитрий
Интересующихся темой понимания Нового Завета в еврейском контексте (и не только) приглашаю посетить блог https://dpreznik.wordpress.com/.Комментарий
-
У Украины и США,совпали интересы( это очень хорошо).Для нас важно чтобы у России не было денег на войну,а американцы вытесняют Россию с рынка нефти. Пусть США торгуют своей нефтью,а не Россия!Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
-
До чого тут довіра або недовіра.
Читаємо:
"The measures formally took effect on November 21" - тобто санкції офіційно почали діяти з 21 листопада 2025 року.
Читаємо ще:
"Russia’s oil and gas revenues, representing around a quarter of federal income, are estimated to have fallen in November by roughly one-third year-on-year, according to Reuters calculations" - тобто за оцінками Ройтерз доходи росії у листопаді 2025 року впали на третину в порівнянні з листопадом 2024 року.
Моє запитання залишається тим ж:
падіння доходів росії у листопаді 2025 року пов'язане тільки з санкціями США?
А я вам ось про що:Я Вам розповідав про справжні санкції проти Ростнафти та Лукойла, що завдали більше шкоди Росії, ніж все, що було до них. І які ніхто не скасував. А Ви мені про що?
"U.S. sanctions against Russian oil majors Lukoil (LKOH.MM), opens new tab and Rosneft (ROSN.MM), opens new tab could trigger a structural reshaping of the global oil sector over the next year, reversing Moscow's decades-long efforts to expand its international clout through energy investment."
А я вам про те що не стільки вже завдали шкоди, скільки про те скільки шкоди буде завдано в майбутньому, а це може статися а може й ні.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Team of Zina Portnova
@Zn_Portnova
·
2h
СБУ уразила вже третю нафтовидобувну платформу рф у Каспійському морі.
Далекобійні дрони Центру спецоперацій «Альфа» СБУ уразили вже третю за останні тижні нафтовидобувну платформу росіян на шельфі Каспійського моря, яка належить компанії «Лукойл».
Цього разу «бавовна» завітала на бурову установку на родовищі «Ракушечне» (імені Валерія Грайфера).
Бортова камера безпілотника зафіксувала успішне влучання в район газотурбінної установки платформи.
Раніше безпілотники СБУ вже уражали нафтовидобувні льодостійкі платформи на родовищах імені Філановського та імені Корчагіна в Каспійському морі, що призводило до зупинки виробничих процесів на них.
-
КОБЗАРЬ
@KostaKrempov
·
4h
⚡Подарок ВСУ к Прямой линии:
Подтверждено уничтожение руководителя военной разведки РВ Аверьянова.
В Средиземном море.
Вместе с танкером.Все буде добре, бо ми того варті...
-
распад и неуважение
@VictorKvert2008
·
49m
В среду на Рамштайне союзники Украины согласовали передачу критически важного оружия и военной техники на сумму более 45 миллиардов долларов, установив новый рекорд по единовременной поддержке со стороны международного сообщества в деле защиты от вторжения русских фашистовВсе буде добре, бо ми того варті...

Комментарий