Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62668

Ostap Yarysh

Як реагують американські медіа на заяви Дональда Трампа про Україну та Росію. Ось кілька заголовків та цитат. Для балансу взяв матеріали з трьох ліберальних і трьох консервативних ЗМІ за вчора.
    ABC News: “Дональд Трамп неправдиво стверджує, що Україна почала війну з Росією”.
    NewsMax: “Трамп - розчарованій Україні: не треба було починати війну. Президент відповів на скарги з Києва, що Україна не була частиною переговорів”. (Минулого тижня на цьому каналі також вийшло інтервʼю з Зеленським, основний посил - нічого про Україну без України).
    FOX News: Журналістка спитала в Трампа, чи підтримає він вимоги Росії провести вибори в Україні. Після відповіді підкреслила, що в Росії немає справжніх виборів, і спитала, як США переконаються, що в Кремлі не встановлять маріонетковий режим у Києві.
    СNN: “Ще один удар по Україні та підсилення для Путіна … Дональд Трамп заявив, що рейтинг Зеленського - на рівні 4%. Останні опитування свідчать про зниження популярності Зеленського, але далеко не до таких глибин, про які каже Трамп”.
    The New York Post: “Вимога президента Трампа, щоб Україна передала величезну частину своєї економіки в якості відплати за допомогу, є абсолютно неправильною. Крапка”. (Редакційна колонка).
    The New York Times: “Розворот Трампа до путінської Росії змінює політику США, яка існувала поколіннями. Америка створює враження, що вона може перейти на інший бік”.
    Картина приблизно така. Звісно, ліберальні медіа зарадз критикують адміністрацію за все і будуть гострішими у своїх висловлюваннях. Традиційно прихильні до республіканців ЗМІ не такі різкі у формулюваннях - але у тих матеріалах, які я бачив, дають позицію України і проводять фактчекінг, якщо потрібно.
    Якщо цікаво детальніше ознайомитись з повними матеріалами і їхньою подачею - на знімках кілька публікацій, які можна знайти. А більше про реакцію у США на всі останні новини розкажемо в наших ефірах. Стежте.

Нажмите на изображение для увеличения.

Название:	image.png
Просмотров:	46
Размер:	925.7 Кб
ID:	10651940

Размер:	1.02 Мб
ID:	10651941​​​
    Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
    Духовные песни: https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr

Комментарий

• Воздух
      Ветеран
      • 28 April 2022
      • 5307

Сообщение от Певчий
      Борислав Береза

Є три пункта по яких у нас повинен бути консенсус.
      ...

Все інші питання дискусійні.
      Навіть від Берези пролунали дієві та конструктивні пропозиції, а від вас?
      5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Певчий
        И будет Бог во всем
        Модератор Форума

• 16 May 2009
        • 62668

Просмотров:	48
Размер:	624.2 Кб
ID:	10651949
        Ігорь Борисфен

Трамп дав зрозуміти, що може пожертвувати союзниками заради співпраці з путіним, — The New York Times
        Видання пише, що це стало очевидним під час перших переговорів між США та РФ після початку війни. Трамп фактично дав сигнал про кінець ізоляції Путіна, прагнучи повернути Росію до міжнародного співтовариства та зробити її стратегічним партнером США.​

Павло Гай-Нижник

Вітання Зеленському від Трампа... Продовжуйте безпорадну істерику і НЕ виважені заяви в тому ж дусі, Володимире Олександровичу.
        Чому Трамп говорить російськими наративами? Тому що ОП замість дипломатично-інформаційної політики у світі, сплачує кошти своїм некомпетентним блюдолизам і викидає сотні мільйонів на телемарафон в Україні, аби винятково рятувати рейтинг особи, яка його втратила через власні ж Его, обмеженість і нарцисизм!
        Ви п'ять років виносили мізки усьому світу своїми порожніми мирними фантазіями і безпредметним мирним планом та прагненням зазирнути у вічі Путіну. Ну, ось... У Трампа терпець увірвався... І що ж ви? Як завжди...
        "Нас не запрошували на цю російсько-американську зустріч у Саудівській Аравії. Для нас це було сюрпризом, я думаю так, як і для багатьох", - сказав Зеленський. Сюрприз? Та про це навіть діти тиждень як знали. А ви не задумувалися чому вас не запросили, найвеличніший лідер сучасності?
        Ви і ваші 5-6 осіб досі не усвідомили, що відбувається в realpolitic?
        Ви там натякнули, що Трамп змовляється з Путіним, аби поставити у Києві маріонетку? А навіщо ви провокуєте США такими домислами?
        Продовжуйте маніпуляції, брехню та розкрутку антиамериканської хвилі... Далі буде...
        От тільки в заручниках опинилися українці й держава Україна... Згадується: Горбачову теж усі плескали у світі, а от що сталося з державою, яку він очолював і довів до ручки, забули? Але, насправді, світ плескав не вам, а ЗСУ і народові України!
        Трамп назвав дуже гарною зустріч представників РФ та США в Ер-Ріяді, заявив, що його впевненість у врегулюванні в Україні зміцнилася.
        Він також заявив, що готовий розглянути відправлення миротворців США до України.
        Трамп зауважив, що розчарований відомостями про незадоволення Києва переговорами РФ та США щодо врегулювання в Україні.
        "Сьогодні я почув: „О, нас не запросили“. Ну, ви мали три роки. Вам не слід було цього починати. Ви могли укласти угоду", — сказав Трамп.
        Він переконаний, що Україні потрібні вибори, якщо вона хоче місця за столом переговорів, і наголосив на непопулярності Зеленського.
        "Маємо таку ситуацію: в Україні давно не було виборів та діє воєнний стан. Її лідер, я мушу сказати, має лише 4% підтримки [населення], а країну розбомбили вщент. І так, я б сказав, якщо вони [українці] хочуть місце за столом переговорів, хіба народ України не має сказати: знаєте, вже давно не було виборів? Це не Росія каже Україні, що потрібні вибори, а ситуація. Це думка моя та багатьох інших країн. Адже люди втомились і хочуть бачити якісь зміни", – сказав Трамп.
        Зеленський не знає, де половина грошей, які дали США, додав Трамп: "Президент Зеленський минулого тижня заявив, що не отримав і половини коштів, які США передали Україні. Ми надали Києву, здається, $350 мільярдів. Ну, можливо, трохи менше, але це значна сума. Але де всі ці гроші? Куди вони йдуть? Я ніколи не бачив жодного звіту про це. Ми даємо сотні мільярдів доларів. Я не бачу жодної звітності... Україні доведеться заплатити, або з'ясувати, куди поділися гроші... Мені подобається Зеленський особисто. Він хороший, але мене це особисто не хвилює. У вас є керівництво в Україні, яке дозволило війні продовжуватися".
        Марко Рубіо поінформував голів зовнішньополітичних відомств Великобританії, Німеччини, Італії та Франції про переговори з Сергієм Лавровим. Про це йдеться у заяві керівника прес-служби Держдепартаменту Теммі Брюс.
        Трамп виходить з того, що його зустріч з Путіним може відбутися до кінця лютого. Американський лідер підтвердив це, відповідаючи на запитання журналістів під час підписання низки своїх нових указів.
        P.S. Трамп в підсумку не замириться з Путіним, позаяк той спробує його "кинути", але чи зуміє цим часом і моментом скористатися офіційний Київ - питання...
        Опції "мир" в арсеналі Кремля просто не існує, тому не істерики треба закачувати з дитячими образами, а мислити відповідно до наявних і прийдешніх викликів і загроз, керуючись інтересами українського народу і держави Україна, а не обмеженої групи людей з обмеженими розумово-аналітичними здібностями й необмеженими апетитами і примарами страху втратити важелі влади. Проте навряд чи на Банковій на це здатні й усвідомлюють усю переломність сьогодення...

Наталочка Биховець

​От я впевнена, що не зробить. Мені дуже хочеться помилитися, але ...
        Його бажання володіти Україною для нього важливіше ніж виживання самої України, на випадок втрати якої він скирдував крипту поза Україною. От там би пошукати незаконне збагачення і незаконний вивід коштів закордон, а не в прозорому бізнесі Порошенка зі сплатою всіх податків.

Размер:	514.0 Кб
ID:	10651950​​​
        Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Певчий
          И будет Бог во всем
          Модератор Форума

• 16 May 2009
          • 62668

Навіть від Берези пролунали дієві та конструктивні пропозиції, а від вас?
          Я вам вдповів вже, що втомився від вас. Як від московитів втомився, так і від вас. Я не маю довіри до вас, щоб з вами щось обговорювати. У мене нема підстав для тієї довіри. Тому відчипіться від мене.

Комментарий

• zeroman
            Ветеран

• 04 November 2012
            • 23602

або Перексь або Са'нтайзер,
            @inobandera
            ·
            1h

What a genius drawing by Ukrainian artist Maksym Palenko! "This wouldn't have happened if I were president".

Размер:	403.6 Кб
ID:	10651954
            Все буде добре, бо ми того варті...
            "нравится не нравится...", росія нами вдавиться

Комментарий

• zeroman
              Ветеран

• 04 November 2012
              • 23602

Пан Пачковский
              @Q0MT6pFmbVqynsM
              ·
              49m

Евросоюз утвердил новый пакет санкций против РФ — ограничения ударят по алюминиевой промышленности 16-й пакет санкций затронет и так называемый теневой флот, который РФ использует для экспорта сырой нефти. Пакет мер одобрили послы всех 27 стран ЕС.

Просмотров:	47
Размер:	475.2 Кб
ID:	10651957

Комментарий

• zeroman
                Ветеран

• 04 November 2012
                • 23602

Кубанская Народная Республика
                @kuban_republic
                ·
                2h

Читая комментарии украинцев после вчерашнего высера Трампа понимаешь что они не сдадутся. Они теперь назло и специально будут голосовать и поддерживать Зеленского, потому они могут быть им недовольны, но когда несется грязь извне они глотку разорвут.

Комментарий

• zeroman
                  Ветеран

• 04 November 2012
                  • 23602

Максим Мирович

@MirovichMedia
                  ·
                  1h

Ощущения снова как в феврале 2022-го. Когда все говорили – у вас ничего не выйдет, уже всё решено, вас уже нет – а Украина просто взяла меч и пошла один-на-один биться с драконом.

Комментарий

• Наташа К
                    Ветеран

• 26 November 2019
                    • 21577

Тайна беззакония открылась ,Трамп и его команда всеми силами стараются узаконить беззакония России. Значит Господь скоро уничтожит антихриста и наступит тысячелетнее царство на земле как, и на небе. Мое предположение.
                    Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.

Комментарий

• Воздух
                      Ветеран
                      • 28 April 2022
                      • 5307

Сообщение от Певчий
                      Я вам вдповів вже, що втомився від вас. Як від московитів втомився, так і від вас. Я не маю довіри до вас, щоб з вами щось обговорювати. У мене нема підстав для тієї довіри. Тому відчипіться від мене.
                      Перманентний період слабкості?
                      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Наташа К
                        Ветеран

• 26 November 2019
                        • 21577

Силы сатаны в лице Путина и Трампа, пытаются предотвратить победу истины,чтобы спасти царство дьявола Московию. Думаю Трамп это делает неосознанно ради наживы. Молимся чтобы Господь воздал этим беззаконникам!

Комментарий

• Певчий
                          И будет Бог во всем
                          Модератор Форума

• 16 May 2009
                          • 62668

Олег Шарп

Росія хоче зупинити цю "дикість", – Трамп щодо перемовин делегацій США та рф в Саудівській Аравії.

Що ще сказав Трамп:

👉 Зазначив, що не проти розміщення європейських миротворців, але американських – не буде.

👉 Вкотре нагадав, що за його президентства війна би не розпочалася.

👉 Війну в Україні можна було зупинити ще кілька років тому без територіальних втрат.

👉 Росіяни не хотіли руйнувати Київ. Якби захотіли - зробили б це.

👉 Трамп про відсутність України за столом перемовин у Саудівській Аравії: "Київ мав нагоду для переговорів раніше, але не скористався цією можливістю."

👉 Європа виділила понад $100 млрд, а США понад $300 млрд.

👉 Заявив, що Зеленський не знає де половина грошей, які дали США. Також сказав, що Україні доведеться заплатити, або з'ясувати, куди поділися гроші.

👉 Трамп підтримав необхідність проведення виборів в Україні. За його словами, рейтинг Зеленського - 4%.

🤷‍♂️ Коротше, одна й та ж мантра по сотому разу. Але особливо сподобалось: «Росія хоче зупинити цю дикість.» Мудак. Уявляю, яка зараз ейфорія в російських пропагандистських ЗМІ.

------------
                          Ну что, Путин и Трамп уже целуются в засос. По логике, почитатели Трампа должны были бы уже либо осудить Трампа, либо они по умолчанию уже с россиянами одна команда. Если Трамп не россию обвинят в войне, а Украину, что это ей надо было договариваться и капитулировать, то и все, кто привел Трампа к власти, теперь должны петь в унисон с роспропагандой. Трамп уже поет. И как поет! От спасибо, американцам, удружили, так удружили...

Просмотров:	50
Размер:	835.8 Кб
ID:	10651970
                          Времена Байдена украинцы будут вспоминать еще как лучшее время...

Комментарий

• Воздух
                            Ветеран
                            • 28 April 2022
                            • 5307

Сообщение от Наташа К
                            Силы сатаны в лице Путина и Трампа, пытаются предотвратить победу истины,чтобы спасти царство дьявола Московию. Думаю Трамп это делает неосознанно ради наживы. Молимся чтобы Господь воздал этим беззаконникам!
                            "У серці людини багато думок, але виповниться тільки задум Господній. (Приповiстi 19:21)".
                            Вірою від Бога пізнається задум Господній.
                            Фараон Єгипту теж вважав себе найбільшим у всесвіті, тільки навів 10 кар Божих.

Комментарий

• Наташа К
                              Ветеран

• 26 November 2019
                              • 21577

Сообщение от Воздух
                              "У серці людини багато думок, але виповниться тільки задум Господній. (Приповiстi 19:21)".
                              Вірою від Бога пізнається задум Господній.
                              Фараон Єгипту теж вважав себе найбільшим у всесвіті, тільки навів 10 кар Божих.
                              Побачте тепер, що Я Я є Той, і Бога немає крім Мене. Побиваю й оживлюю Я, і не врятує ніхто від Моєї руки. ПОВТОРЕННЯ ЗАКОНУ 32:39.

Комментарий

• Vladilen
                                Ветеран

• 09 November 2006
                                • 71547

Сообщение от zeroman
                                Рабы не могут понять свободных.
                                Аминь, брат,
                                попали в точку!

- Библейские пророчества о Втором пришествии

Комментарий

Обработка...