Война...
Свернуть
X
-
Это рашистские пропагандоны, отмороженные орки продавшиеся Саурону за 30 сребренников, каждый.
Нет, брат, ПРОПАГАНДИРОВАТЬ,
вливая русофашисткие идеи в души христиан.
как и его ублюдочный президент-убийца 640 маленьких детей и множества стариков.
Комментарий
-
Комментарий
-
Нет, это хорошо замаскированное старое.
Словарь
Источник определений: "Oxford Languages" · Подробнее
лате́нтный
Скрытый, внешне не проявляющийся.
Комментарий
-
Тому тебе так сприймають і росіяни і українці. А ось вірна відповідь на твої запитання:
"12 Блаженна людина, що витерпить пробу, бо, бувши випробувана, дістане вінця життя, якого Господь обіцяв тим, хто любить Його.
13 Випробовуваний, хай не каже ніхто: Я від Бога спокушуваний. Бо Бог злом не спокушується, і нікого Він Сам не спокушує.
14 Але кожен спокушується, як надиться й зводиться пожадливістю власною.
15 Пожадливість потому, зачавши, народжує гріх, а зроблений гріх народжує смерть.
16 Не обманюйтесь, брати мої любі! (Якова 1:12-16)"5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)👍 1Комментарий
-
Комментарий
-
👍 1Комментарий
-
Сообщение от Allentраз ты это понимаешь то почему этому не следуешь?
отдай Богу Богово а кесарю кесарево и не смешивай их
"А Я вам кажу не противитись злому. І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, підстав йому й другу. (Вiд Матвiя 5:39)".
І оце Богово:
"Коли хто до полону веде, сам піде в полон. Коли хто мечем убиває, такий мусить сам бути вбитий мечем! Отут терпеливість та віра святих! (Об'явлення 13:10)".
Тож Богово це перемога зла добром - про це і пишу і нічого не плутаю, на відміну від тебе.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Сообщение от Vladilen
Вы настоящий латентный рашист и пропагандон русского мира.
Опять ЛОЖЬ продавшегося пропагандона.
Гнев русофвшистов НЕ может быть праведным, потому что они УБИЙЦЫ, убивающие украинцев за деньги.Комментарий
Комментарий