"Як Вам заява Зеленського у ВР про те, що солдати повернуться додому тільки після перемоги над путіним?"

Нічого несподіваного. І його тикання депутату Гончаренко - свідчить про те, що Зеленський як був невихованим бидлом, так на тому ж рівні і залишився. А всі його заяви, які він наробив вже багато, то діч і нездоровий популізм. Але військових такі заяви деморалізують. Чи розумів він про наслідки своїх заяв, чи ні - я цього не знаю. Воно недолуге могло і не злісно те ляпнути.

Україна платить дуже велику ціну за свій вибір у 2019 році. І надалі ще багато горя і сліз очікує українців при правлінні Зеленського і його компанії "самих найпотужніших і найефективніших менеджерів". І якби ті українці хоча б здатні були визнавати свої помилки, що повірили негідникам, то це залишало бы надію на те, що ще щось може змінитися на краще. Але саме той факт, що більшість з них не визнає свою помилку, не залишає надій на якесь покращення ситуації...

Конституція вже давно не діє. Зеленський її відмінив і не приховує свого злочину, виправдовуючи узурпацію влади і державний заколот тим, що йде війна. Тому я вже нічого позитивного від цієї влади не чекаю. Ротація потрібна в армії. Є багато поранених, яких не звільняють. Брат мого зятя, який пішов добровольцем з повномаштабного наступу і починав в теробороні Києва, отримав важке поранення руки і вона у нього не діє. І його не комісують, воює...І таких випадків дуже багато. Таке враження, що Зе хоче навмисно знищити усіх добровольців, бо знає, що вони за нього голосувати не будуть, бо вони його ненавидять...