Парадигмы

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Воздух
    Ветеран
    • 28 April 2022
    • 5289

Сообщение от Вовчик
    Ви запитуєте мене про складові духу звичайної людини, а наводите приклад про Христа. То на яку відповідь Ви чекаєте?
    Про складові духу людини. А цитату навів аби показати що в Біблії все ж таки згадується про складові духу. Наведу ще одну цитату:
    "Є в твоєму царстві муж, що в ньому дух святих богів, а за днів твого батька в ньому знаходилась ясність і розум та мудрість, рівна мудрості богів. І цар Навуходоносор, твій батько, настановив його начальником чарівників, заклиначів, халдеїв, віщунів, батько твій цар, (Даниїл 5:11)".
    Буде від вас відповідь?
    5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
    6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• piroma
      👁️

• 13 January 2013
      • 48090

Сообщение от Вовчик
      Де про складові духу людини йдеться в Біблії?

- - - Добавлено - - -

В мыслях или в действии, для Бога или для человека?
      Бог есть Любовь
      Любовь имеет границы?

Комментарий

• Вовчик
        Ветеран

• 09 July 2005
        • 34343

Сообщение от piroma
        Бог есть Любовь
        Любовь имеет границы?
        Бог не только Любовь. Бог ещё и Свет и многое другое. В Общепринятой Парадигме Бытия (ОПБ) Бог безграничен, безначален, бесконечен, безгрешен...всемогущ, всеведущ, всевидящ, всезнающ...

Поэтому и спрашиваю, зачем Богу долготерпеть, если может сказать слово и будет, как сказал.

Но это, если ОПБ истинна.

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Воздух
        Про складові духу людини. А цитату навів аби показати що в Біблії все ж таки згадується про складові духу. Наведу ще одну цитату:
        "Є в твоєму царстві муж, що в ньому дух святих богів, а за днів твого батька в ньому знаходилась ясність і розум та мудрість, рівна мудрості богів. І цар Навуходоносор, твій батько, настановив його начальником чарівників, заклиначів, халдеїв, віщунів, батько твій цар, (Даниїл 5:11)".
        Буде від вас відповідь?
        Про складові духу людини, базуючись на Біблії, я нічого казати не хочу - занадто багато припущень треба робити.
        Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• Воздух
          Ветеран
          • 28 April 2022
          • 5289

Сообщение от Вовчик
          Про складові духу людини, базуючись на Біблії, я нічого казати не хочу - занадто багато припущень треба робити.
          Маєте іншу базу - слухаю.
          6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Вовчик
            Ветеран

• 09 July 2005
            • 34343

Сообщение от Воздух
            Маєте іншу базу - слухаю.
            Вже маю досвід розповіді про іншу базу ...негативний.
            Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• piroma
              👁️

• 13 January 2013
              • 48090

Сообщение от Вовчик
              Бог не только Любовь. Бог ещё и Свет и многое другое. В Общепринятой Парадигме Бытия (ОПБ) Бог безграничен, безначален, бесконечен, безгрешен...всемогущ, всеведущ, всевидящ, всезнающ...

Поэтому и спрашиваю, зачем Богу долготерпеть, если может сказать слово и будет, как сказал.

Но это, если ОПБ истинна.

- - - Добавлено - - -

Бог есть любовь а любовь долготерпит

Долготерпение чтобы сами сделали изменения а не силой в огне

Пс 31:9«Не будьте как конь, как лошак несмысленный, которых челюсти нужно обуздывать уздою и удилами, чтобы они покорялись тебе

ЛОШАК Симфония для Библии: https://bible.by/symphony/word/11/644/

Комментарий

• Воздух
                Ветеран
                • 28 April 2022
                • 5289

Сообщение от Вовчик
                Вже маю досвід розповіді про іншу базу ...негативний.
                Так то й так ... розумію.

Комментарий

• Вовчик
                  Ветеран

• 09 July 2005
                  • 34343

Сообщение от piroma
                  Бог есть любовь а любовь долготерпит.
                  Любовь не только долготерпит. И если взять все свойства любви, данные Павлом, то половина из них Богу не подходит.

Долготерпение чтобы сами сделали изменения а не силой в огне
                  А Иисус, воззрев, сказал им: человекам это невозможно, Богу же все возможно. (От Матфея 19:26)

Зачем Богу долготерпеть, гневаться, наказывать, если достаточно сказать слово и всех спасти?

Сказал слово и "всех" утопил - теперь скажи слово и всех спаси! Что не так?

Комментарий

• Воздух
                    Ветеран
                    • 28 April 2022
                    • 5289

Сообщение от Вовчик
                    Любовь не только долготерпит. И если взять все свойства любви, данные Павлом, то половина из них Богу не подходит.
                    Можливо, назвете основну властивість Божественної любові.

Комментарий

• Вовчик
                      Ветеран

• 09 July 2005
                      • 34343

Сообщение от Воздух
                      Можливо, назвете основну властивість Божественної любові.
                      Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Бо в цьому Закон і Пророки. (От Матфея 7:12)

Закон і Пророки від Бога - який вчить тому, що й Сам робить.

Отже основна властивість Божественної любові, на мою думку, це повне розуміння ситуації та відповідна дія.

Комментарий

• Воздух
                        Ветеран
                        • 28 April 2022
                        • 5289

Сообщение от Вовчик
                        Отже основна властивість Божественної любові, на мою думку, це повне розуміння ситуації та відповідна дія.
                        Доповню щодо відповідних дій:
                        1) "44 А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує,
                        45 щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних. (Вiд Матвiя 5:44,45)".
                        Тобто перша відповідна дія: нескінченний потік любові на всі Свої творіння.
                        2) "5 а надія не засоромить, бо любов Божа вилилася в наші серця Святим Духом, даним нам. (До римлян 5:5)".
                        Друга відповідна дія: божественні дари Духа Святого кожному хто приймає любов Божу у своє серце.

Комментарий

• Вовчик
                          Ветеран

• 09 July 2005
                          • 34343

Сообщение от Воздух
                          Тобто перша відповідна дія: нескінченний потік любові на всі Свої творіння.
                          Ви вбачаєте цей "нескінченний потік любові на всі Свої творіння" в діях Бога СЗ??

Комментарий

• Воздух
                            Ветеран
                            • 28 April 2022
                            • 5289

Сообщение от Вовчик
                            Ви вбачаєте цей "нескінченний потік любові на всі Свої творіння" в діях Бога СЗ??
                            Звісно, Бог незмінний і любов Його нескінченна.

Комментарий

• Вовчик
                              Ветеран

• 09 July 2005
                              • 34343

Сообщение от Воздух
                              Звісно, Бог незмінний і любов Його нескінченна.
                              Тоді в нас різні духи і до одного з нас відносяться слова Христа:

Не знаєте ви ні Мене, ні Мого Отця. Якби знали Мене, то й Отця Мого знали б. (От Иоанна 8:19)

Комментарий

• Воздух
                                Ветеран
                                • 28 April 2022
                                • 5289

Сообщение от Вовчик
                                Тоді в нас різні духи і до одного з нас відносяться слова Христа:

Не знаєте ви ні Мене, ні Мого Отця. Якби знали Мене, то й Отця Мого знали б. (От Иоанна 8:19)
                                Розцінюю ваші слова як самовикриття.

Комментарий

Обработка...