Тема: Ісус Хрестос
Свернуть
X
-
гм Иисус уже стал "Иисусом Крестом"...// Никто ни в чем не может быть уверен и каждый новый день как дар Творца.
Мои стихи и созерцания- http://www.4oru.org/slovo.0.0.VAlex.html
Киевский подростковый клуб "Перевал" палаточные лагеря, походы, семинары. -
Ні, я сам так вважав, що хрЕстос то є від слова хрест, але я так зрозумів, що Хрестос то є від гелленського слова «хрестос», що означає «найкращий, шляхетний, боголюдина». Це слово має синонім «син Божий»: «Озвався Симон Петро і заявляє: Ти хрестос син Бога живого. Тоді Він наказав учням, щоб вони нікому не казали, що Він хрестос» (Матвій 16.16, 20). Але ви можете й самі прочитати про це тай багато ще про що у посиланніКомментарий
-
Ні, я сам так вважав, що хрЕстос то є від слова хрест, але я так зрозумів, що Хрестос то є від гелленського слова «хрестос», що означає «найкращий, шляхетний, боголюдина». Це слово має синонім «син Божий»: «Озвався Симон Петро і заявляє: Ти хрестос син Бога живого. Тоді Він наказав учням, щоб вони нікому не казали, що Він хрестос» (Матвій 16.16, 20). Але ви можете й самі прочитати про це тай багато ще про що у посиланніБог от нас ничего не требует, пока мы у Него ничего не просим.
По течению плывут только дохлые рыбы.http://www.evangelie.ru/images/smilies/biggrin.gifКомментарий
-
Приведу только некоторые темы на этой странице:
Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем
Ісус молився українською
Найбільший Українець
Арії підтримують Ісуса Найвеличнішого Українця!
Українська Галілея
Святий Йосип і Діва Марія були друїдами
Цар Давид танцював гопак
Сами статьи не читал, поскольку боюсь сломаться в своих убеждениях под несокрушымими научными доказательствами.Комментарий
-
Ні, я сам так вважав, що хрЕстос то є від слова хрест, але я так зрозумів, що Хрестос то є від гелленського слова «хрестос», що означає «найкращий, шляхетний, боголюдина». Це слово має синонім «син Божий»: «Озвався Симон Петро і заявляє: Ти хрестос син Бога живого. Тоді Він наказав учням, щоб вони нікому не казали, що Він хрестос» (Матвій 16.16, 20).Комментарий
-
Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем- Ты правда не веришь в Бога? Совсем?
- Да вот те крест!Комментарий
-
Хорошо, что автор темы не чукча. А то представляю себе -
1. Вначале сотворил Абрамович власть и бабки.
2. Тундра же была безвидна и пуста и снег везде, и помощники депутата носились над снегами на вертолётах.
3. И сказал Абрамович: да будет свет. И провели электричество.
4. И увидел Абрамович, что он хорош и отделил затраты на Чукотку от затрат на Челси.
5. И назвал Абрамович свет - благом от Ромы, а тьму - временем спать.
Или по-другому
И вьехала, однака, Исуса на двух оленях в Анадырь.
И приветствовал его весь народ избранный чукотский, помахивая, однако, ветками ягеля
И встречал Его САМ АБРАМОВИЧ.
Прошу сходства с реальными людьми считать ошибочными и счесть вышеизложенное за шутку.Комментарий
-
Ні, я сам так вважав, що хрЕстос то є від слова хрест, але я так зрозумів, що Хрестос то є від гелленського слова «хрестос», що означає «найкращий, шляхетний, боголюдина». Це слово має синонім «син Божий»: «Озвався Симон Петро і заявляє: Ти хрестос син Бога живого. Тоді Він наказав учням, щоб вони нікому не казали, що Він хрестос» (Матвій 16.16, 20). Але ви можете й самі прочитати про це тай багато ще про що у посиланні
угу и чего только не прочитаешь на фашистских сайтиках новой окраины....
"Подібні імена Ясус, Ясіон, Ясон були звичними для давньої Геллади. Їхніми українськими відповідниками є давні імена Ясь, Ясько, Яцько"
Яцько Крестос... оказывается в списке Великих украинцев....
"ІІСУС ХРИСТОС - ГАЛИЛЕЯНИН !!!
При чому тут жиди ???"
а вот так мыслят поборники темы... все с дб понятно... фашист// Никто ни в чем не может быть уверен и каждый новый день как дар Творца.
Мои стихи и созерцания- http://www.4oru.org/slovo.0.0.VAlex.html
Киевский подростковый клуб "Перевал" палаточные лагеря, походы, семинары.Комментарий
Комментарий