В основі смислу життя є Слово "Бог є Любов"
Буду говорити телеграф методом
Бог є любов - це є вершина смислу життя
Бога ніхто ніколи не бачив
Бог захотів щоб невидиме стало видимим
Щоб невидима Його Любов стала видимою, матеріалізувалася
Для цього він створив видимий світ/всесвіт.
В цьому Всесвіті він створив об'єкт Його Любові, і там була кінцева мета створити Його Церкву
І через Його Церкву любов має матеріалізуватися
Поки кожен будує свої Клуні, Його Любов ще не матеріалізувалася
Але прийде час, коли Його Любов матеріалізується через Його Церкву і всі побачать що то є Бог і що Бог є любов
Я сказав майже все; мені здається ви все це знаєте теж але може не так суцільно як я показав
Показав в єдиній концепції і від цієї концепції можна перевірити всю Біблію настільки воно все стикується.
Нижче привожу мої свідотства з Біблії для підтримки цієї концепціїї, записані років 20 тому
- - - Добавлено - - -
Вышесказанное мало кому интересно сегодня. Но лет через 20 после моей смерти это будет интересно очень многим, - по крайней мере я так надеюсь
Буду говорити телеграф методом
Бог є любов - це є вершина смислу життя
Бога ніхто ніколи не бачив
Бог захотів щоб невидиме стало видимим
Щоб невидима Його Любов стала видимою, матеріалізувалася
Для цього він створив видимий світ/всесвіт.
В цьому Всесвіті він створив об'єкт Його Любові, і там була кінцева мета створити Його Церкву
І через Його Церкву любов має матеріалізуватися
Поки кожен будує свої Клуні, Його Любов ще не матеріалізувалася
Але прийде час, коли Його Любов матеріалізується через Його Церкву і всі побачать що то є Бог і що Бог є любов
Я сказав майже все; мені здається ви все це знаєте теж але може не так суцільно як я показав
Показав в єдиній концепції і від цієї концепції можна перевірити всю Біблію настільки воно все стикується.
Нижче привожу мої свідотства з Біблії для підтримки цієї концепціїї, записані років 20 тому
- - - Добавлено - - -
Вышесказанное мало кому интересно сегодня. Но лет через 20 после моей смерти это будет интересно очень многим, - по крайней мере я так надеюсь
Комментарий