В основі смислу життя є Слово Бог є Любов

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • vladimirsurgay
    Участник

• 26 January 2003
    • 358

В основі смислу життя є Слово Бог є Любов

В основі смислу життя є Слово "Бог є Любов"
    Буду говорити телеграф методом
    Бог є любов - це є вершина смислу життя
    Бога ніхто ніколи не бачив
    Бог захотів щоб невидиме стало видимим
    Щоб невидима Його Любов стала видимою, матеріалізувалася
    Для цього він створив видимий світ/всесвіт.
    В цьому Всесвіті він створив об'єкт Його Любові, і там була кінцева мета створити Його Церкву
    І через Його Церкву любов має матеріалізуватися
    Поки кожен будує свої Клуні, Його Любов ще не матеріалізувалася
    Але прийде час, коли Його Любов матеріалізується через Його Церкву і всі побачать що то є Бог і що Бог є любов
    Я сказав майже все; мені здається ви все це знаєте теж але може не так суцільно як я показав
    Показав в єдиній концепції і від цієї концепції можна перевірити всю Біблію настільки воно все стикується.

Нижче привожу мої свідотства з Біблії для підтримки цієї концепціїї, записані років 20 тому

- - - Добавлено - - -

Вышесказанное мало кому интересно сегодня. Но лет через 20 после моей смерти это будет интересно очень многим, - по крайней мере я так надеюсь
    Последний раз редактировалось vladimirsurgay; 08 August 2016, 10:28 AM.
    На пути откровений Твоих я радуюсь,
    как во всяком богатстве Пс.118:14
    http://inchrist.webs.com/
  • baptist2016
    Ветеран

• 11 May 2016
    • 33603

Владимир, уже двух людей ваша статья заинтересовала. / сенс буття людини - це любов. Ісус Христос за грішника пролив свою кров. Ти не мешкай грішнику і йди до Нього, Він тебе любить більше всього.
    "папа римский ... назвал Украину лабораторией экуменизму"(с) с. шевчук / Сегодня День Реформации! / рождество без Иисуса или когда же Он родился??? / Земля и Солнце: что вокруг чего крутится? Ваши аргументы!

Комментарий

• колос
      Отключен

• 12 July 2007
      • 13100

Сообщение от vladimirsurgay
      В основі смислу життя є Слово "Бог є Любов"
      Буду говорити телеграф методом
      Бог є любов - це є вершина смислу життя
      Бога ніхто ніколи не бачив
      Бог захотів щоб невидиме стало видимим
      Щоб невидима Його Любов стала видимою, матеріалізувалася
      Для цього він створив видимий світ/всесвіт.
      В цьому Всесвіті він створив об'єкт Його Любові, і там була кінцева мета створити Його Церкву
      І через Його Церкву любов має матеріалізуватися
      Поки кожен будує свої Клуні, Його Любов ще не матеріалізувалася
      Але прийде час, коли Його Любов матеріалізується через Його Церкву і всі побачать що то є Бог і що Бог є любов
      Я сказав майже все; мені здається ви все це знаєте теж але може не так суцільно як я показав
      Показав в єдиній концепції і від цієї концепції можна перевірити всю Біблію настільки воно все стикується.

Нижче привожу мої свідотства з Біблії для підтримки цієї концепціїї, записані років 20 тому

http://inchrist.webs.com/sedmina.htm

http://inchrist.webs.com/inspirit.htm

- - - Добавлено - - -

Вышесказанное мало кому интересно сегодня. Но лет через 20 после моей смерти это будет интересно очень многим, - по крайней мере я так надеюсь
      А церковь и сейчас и в прошлые века не любовь несёт, а ненависть, не исцеление, а психиатрические патологии ибо неадекватно понимает и неадекватно относится к ереси и не может различать ересь от греха.

Комментарий

• vladimirsurgay
        Участник

• 26 January 2003
        • 358

Сообщение от колос
        А церковь и сейчас и в прошлые века не любовь несёт, а ненависть, не исцеление, а психиатрические патологии ибо неадекватно понимает и неадекватно относится к ереси и не может различать ересь от греха.
        Надеюсь, поправится в будущем.
        Да, почему-то ссылка не срабатывала. Я исправил там что-то, теперь должна срабатывать

На пути откровений Твоих я радуюсь,
        как во всяком богатстве Пс.118:14
        http://inchrist.webs.com/

Комментарий

• Геолог
          Ветеран

• 01 March 2013
          • 4886

Сообщение от vladimirsurgay
          Надеюсь, поправится в будущем.
          Да, Церкви ещё надлежит придти в единство веры и познания Сына Божия. То есть духовно повзрослеть.
          Нечестивые подстерегают меня, чтобы погубить; а я углубляюсь в откровения Твои.
          (Пс. 118:95)

Комментарий

Обработка...