В Україні увічнили Іоанна Павла ІІ

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • d(*..*)b
    Отключен

• 21 September 2008
    • 232

В Україні увічнили Іоанна Павла ІІ

Бронзовий пам'ятник Папі Римському Іоанну Павлу ІІ встановлений у місті Бережани в Тернопільській області.У прес-службі міськради відзначили, що бюст відомого релігійного діяча встановили біля римсько-католицького костьолу Різдво Діви Марії. Після урочистої літургії його освятили священики двох традиційних християнських конфесій міста.
    Монумент був виготовлений у Польщі, на батьківщині Понтифіка. Українською і польською мовами на ньому вигравійовано: Українська земле, дякую тобі за приклад вірності Євангелії. Іоанн-Павло ІІ. Київ. 24 червня. 2001 року.
    25 серпня цього року пам'ятник Іоанну Павлу ІІ відкрили в Одесі.
    Нагадаємо, Іоанн Павло II помер 2 квітня 2005 року, провівши на папському престолі 26 років. Його наступник - Бенедикт XVI заявив, що зробить усе можливе для того, щоб покійний понтифік був якнайшвидше зарахований до лав святих. Новий Папа відмінив обов'язковий п'ятирічний термін, який повинен пройти після смерті людини, перш ніж почнеться процедура канонізації.

В Україні увічнили Іоанна Павла ІІ » Україна » Кореспондент
  • HarisAndr
    Участник

• 13 December 2005
    • 340

А разве так сложно на русскоязычном сайте публиковать и перевод на русский язык???
    Или хотя бы на христианском сайте угомоните гордыню незалежности ото всех...
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Без комментариев
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Комментарий

• Kass
      Юдофилофоб

• 23 September 2004
      • 4699

Сообщение от HarisAndr
      А разве так сложно на русскоязычном сайте публиковать и перевод на русский язык???
      по-моему этот d(*..*)b просто провокатор...
      Честный безбожник лучше лукавого христианина, и умный отступник лучше глупого неофита (Притчи кассовы)
      Фильмы Вперед в прошлое и многое другое.
      Вопрос, ответ и обоснование. Подписываюсь под каждым словом.

Комментарий

• Pyatachok
        проста душка

• 26 July 2008
        • 2845

Сообщение от HarisAndr
        А чо. Я буду писать по туркменски, вы, если хотите, по тувински, Аметистус будет писать по литовски, а Саладин по американски. Здесь это разрешается.
        Да, и не трогай мой подъемник!

Комментарий

• HarisAndr
          Участник

• 13 December 2005
          • 340

Сообщение от Pyatachok
          А чо. Я буду писать по туркменски, вы, если хотите, по тувински, Аметистус будет писать по литовски, а Саладин по американски. Здесь это разрешается.
          Если Вы так хотите, то пишите хоть на суахили. Вот только странно, что на РУССКОязычном сайте нет перевода НА РУССКИЙ... НИПАНЯТНО ВСЁ ЭТО КАК-ТО???
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
          Без комментариев
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Комментарий

• Свидетель
            Ветеран Ватерлоо

• 26 January 2008
            • 1617

25 серпня цього року пам'ятник Іоанну Павлу ІІ відкрили в Одесі.
            ...однак одесити вирішили зібрати у себе пам'ятники всім без винятку діячам минулості - щоб ні кому не було шкода ... за безцільно прожиті роки...
            ...але вони все ще відстають від Кадирова ... - де ж бульвар ім.путіна ?
            ... не проворным достается успешный бег, не храбрым - победа, не мудрым - хлеб, и не у разумных - богатство, и не искусным - благорасположение, но время и случай для всех их.

Комментарий

Обработка...