ВДЯЧНІСТЬ І ХВАЛА ТВОРЦЮ!!!

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Рия
    Завсегдатай

• 24 February 2010
    • 692

Батьку мій,я пам"ятаю всі Твої Милості до мене,бережу в серці своєму всі Твої Милосердя і Дарунки.З величезною вдячністю згадую кожен Твій подих у моєму житті,кожне Твоє Слово.
    Дякую Тобі,Боже,що Ти Ласкою своєю розвіюєш всі сумніви і всі вагання,що Ти вміщаєш мене в своїм БЕЗМЕЖНІМ Серці і покриваєш Любов"ю,що научаєш любити ,прощати і приймати,що кожен мій крок цінний для Тебе і кожен мій волосок порахований Тобою.
    Ти ОДИН ЄДИНИЙ і ВЕЛИЧНИЙ, Сущий на небі і на землі,хай святиться ім"я Твоє навіки віків.Амінь.
    Доброта це те,що може побачити сліпий і почути глухий.

Комментарий

• Рия
      Завсегдатай

• 24 February 2010
      • 692

Святий,Святий,Святий і Милосердинй Бог мій,я знову і знову припадаю до Ніг Твоїх із вічною подякою за все.Вічна Любове моя,Вічна Радосте моя,Вічна Мудросте моя,Тобі Одному вся хвала і слава із мого серця,Тобі Одному сльози щастя мого,Тобі Одному музика душі моєї,о Незбагненний і Всемогутній Батьку.

Комментарий

• Рия
        Завсегдатай

• 24 February 2010
        • 692

СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ

YouTube - РЎРРђРРђ РРРРЈ РРђ РРЎР !!!.wmv

Комментарий

• Рия
          Завсегдатай

• 24 February 2010
          • 692

ПСАЛОМ 135
          Прославляйте Господа, бо Він є добрий, бо навіки милість Його.
          Прославляйте Бога богів, бо навіки милість Його.
          Прославляйте Володаря володарів, бо навіки милість Його.
          Того, Котрий єдиний утворює чудеса великі, бо навіки милість Його.
          Того, Котрий мудрістю небо вчинив, бо навіки милість Його.
          Утвердив землю на водах, бо навіки милість Його;
          Утворив світила великі, бо навіки милість Його.
          Сонце щоб урядувало днем, бо навіки милість Його.
          Місяця і зорі, щоб урядували вночі, бо навіки милість Його.
          Уразив Єгипет у первістках його, бо навіки милість Його.
          І вивів Ізраїля з-поміж нього, бо навіки милість Його;
          Рукою міцною і раменом простягненим, бо навіки милість Його.
          Червоне море надвоє розділив, бо навіки милість Його.
          І провів Ізраїля посеред нього, бо навіки милість Його.
          І вкинув фараона і військо його в море Червоне, бо навіки милість Його;
          Провів народ Свій через пустелю, бо навіки милість Його.
          Уразив царів великих, бо навіки милість Його.
          І вигубив царів могутніх, бо навіки милість Його.
          Сигона, царя аморейського, бо навіки милість Його.
          І Оґа, царя башанського, бо навіки милість Його.
          І віддав землю їхню у спадок, бо навіки милість Його;
          У спадок Ізраїлю, служникові Своєму, бо навіки милість Його.
          Пригадав нас у приниженні нашому, бо навіки милість Його.
          І визволив нас від ворогів наших, бо навіки милість Його.
          Дає їжу всілякій плоті, бо навіки милість Його.
          Прославляйте Бога небес, бо навіки милість Його.

Комментарий

• Рия
            Завсегдатай

• 24 February 2010
            • 692

Батьку мій Святий,Ти розбудив мене весняним промінням сонечка,свіжим подихом вітерця у відкрите вікно,лагідним співом синичок в саду,відчуттям тихої радості і захищеності,умиротворіння і тепла,світлих надій і сподівань.Слава Тобі Отче мій за цей ранок,слава Тобі.Ти оберігав мене у сні моєму,в Теплі Рук Твоїх відпочила я ,дивний сон подарував Ти мені.Слава Тобі Єдиний мій за Захист Твій ,слава Тобі.
            В пісні Слави Твоєї пролетів мій сон,в дивній прекрасній пісні,яка можлива лише зТобою.В неземних кольорах вигравала музика Твоя.Слава Тобі Господи мій,слава Тобі.Двіночком дзвенить Твоя Любов в моєму серці,дзвенить , виливається у прекрасну білу лілею і огортає мене своїми ароматними пелюстками .Любов Твоя незбагненна,Дивна і Прекрасна.
            Падаю ниць перед Тобою,Отче мій,славлю і хвалю Твоє Святе Ім"я,бо немає подібного Тобі.Лише ТИ ! Лише ТИ! Лише ТИ,мій Прекрасний Отець,Син і Дух Святий,во віки віків!!!

Комментарий

• Рия
              Завсегдатай

• 24 February 2010
              • 692

Дякую, Тобі, мій Бог!

YouTube - РСЏРєСС, РўРѕР±С, РјСР№ РРѕРі! (РђРІСРѕС РЅРµ РІСРґРѕРјРёР№. РенС.)

Комментарий

• СвятославА
                Участник

• 06 December 2010
                • 491

ВДЯЧНІСТЬ І ХВАЛА ТВОРЦЮ!!!

Отець Небесний я дякую Тобі за цей ранковий час ,дякую що Твоя милість обновілась в цей ранок,і що я можу бачити це сонечко яке Ти подарував согодні.За мирний іпрекрасний час що ще мир і спокій,благослови кожного зокрема,нехай милість Твоя продовжиться і на далі. Амінь.

Святослав

Потому что закон духа жизни во Христе Иисусе освободил меня от закона греха и смерти. ( Римлянам 8:2).

Итак , кто разумеет делать добро и неделает, тому грех. ( Иакова 4:17)

Ибо « всякий,кто призовет имя Господне, спасется». (Римлянам 10:13).

Комментарий

• Рия
                  Завсегдатай

• 24 February 2010
                  • 692

Батьку мій,Тобі Одному слава і хвала за новий день,за радість і мир в душі,за спокій і надію.Бо Ти моя Опора і моє Спасіння,Ти моє Кохання і Мрія,Ти моє Світло і Вічний подих.Хай славить Тебе все,що дихає,за безмежну Твою Любов!Хай славить Тебе вся земля,Святий,Незрівнянний,Люблячий і Вічний мій Господь!

Комментарий

• СвятославА
                    Участник

• 06 December 2010
                    • 491

Я дякую Тобі мій Боже,за доброту і ласку,за Твою любов і охорону,що Ти оберігаєш нас від усякого зла,допоможи кожному хто нуждається в Твоїй любові теплоті іласці. Я дякую Тобі за Рию,що вона молиться ,і величає Твоє Ім'я благослови її і допоможи,нехай святиться Ім'я Твоє амінь.

Святослав

Потому что закон духа жизни во Христе Иисусе освободил меня от закона греха и смерти. ( Римлянам 8:2).

Комментарий

• Рия
                      Завсегдатай

• 24 February 2010
                      • 692

Псалом 103

YouTube - Рсалом 103 (video by Dima Statnyy)

Комментарий

• СвятославА
                        Участник

• 06 December 2010
                        • 491

Хвала Тобі Боже,за Твою любов і за Твою ласку,за те що Ти є Добрий Батько, Який піклується за кожного зокрема, Ти даєш нам хліб ідо хліба,і дай нам сил бути вдячним Тобі Дорогий Небесний Батьку. Я вдячний Тобі за те що Ти мене знайшов в цьому світі коли я Тебе нешукав,допоможи мені бути вірним Тобі до кінця свого життя,і бути вдячним Тобі амінь.

Святослав

Комментарий

• Рия
                          Завсегдатай

• 24 February 2010
                          • 692

YouTube - РР°Саоке РЎРѕРЅСРµ СЃРїСРІР°С.flv

Комментарий

• СвятославА
                            Участник

• 06 December 2010
                            • 491

Дорогий Господь я дякую Тобі за Твою любов і ласку,за те що Ти продовжуєш дні нашого життя,я вдячний Тобі за те що Ти нас любиш. Допоможи кожному хто є нуждений,хто немає хліба сьогодні,хто є хворий, допоможи таким які розчарувались вТобі ,які можливо обіжаются на Тебе відкрий їхні духовні очі. І Прошу в Тебе Батьку Небесний збережи нас від всякого рода зла,я дякую Тобі за все амінь.

Святослав

Комментарий

• Рия
                              Завсегдатай

• 24 February 2010
                              • 692

Батьку мій Небесний,дякую тобі за Сина Твого Єдинородного,за Його незрівнянну жертву,за дорогоцінну кров,яку Він пролив за нас,за невимовні муки,які Він витерпів,за весь тягар наших гріхів,котрий Він взяв на себе.За те,що ми омиті і оправдані незаслужено а по Великій Благодаті Його, за те,що записані в Книзі Життя і оселі нам приготовані Сином Твоїм.Слава Тобі і Хвала!!!
                              Дякую ,Батьку мій за впевненість у майбутті з Тобою,за Вічну,Безумовну Любов Твою до нас ,за тиху і світлу радість від знання Тебе.
                              Святий,Єдиний,Вічний і Незрівнянний мій Боже,Слава Тобі і Хвала!

Комментарий

• СвятославА
                                Участник

• 06 December 2010
                                • 491

Я ДЯКУЮ ТОБІ МІЙ БОЖЕ, ЗАТВОЮ ЛЮБОВ І ЛАСКУ ,ЩО ТВОЯ МИЛІСТЬ ОБНОВЛЯЄТЬСЯ КОЖНОГО РАНКУ ЧО ТИ НАС ЛЮБИШ,І БЕРЕЖЕШ ВІД ВСЯКОГО РОДУ ЗЛА ДОПОМОЖИ НАМ ПИЛЬНУВАТИ В НАШОМУ ЖИТТІ ,ТОМУ ЩО САТАНА ХОДИТЬ ЯК РИКАШЩИЙ ЛЕВ БАЖАЄ КОГО ПОЖЕРТИ НО ТИ ДАЙ НАМ ПРОТІВОСТАТИ ЙОМУ ДАЙ СИЛ ПЕРЕМАГАТИ НАШ ДОБРИЙ БАТЬКУ, БЛАГОСЛОВИ РИЮ ТИ ЗНАЄШ ЇЇ ПОТРЕБИ ТИ ЗНАЄШ ЇЇ СЕРДЦЕ ДОПОМОЖИ ЇЇ І ДАЙ СИЛ ЦЕ ВСЕ Я ПРОШУ ВТЕБЕ БОЖЕ ХВАЛА ТОБІ АМІНЬ.

Святослав

Комментарий

Обработка...