ВДЯЧНІСТЬ І ХВАЛА ТВОРЦЮ!!!

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Рия
    Завсегдатай

• 24 February 2010
    • 692

ВДЯЧНІСТЬ І ХВАЛА ТВОРЦЮ!!!

Дорогоцінний Батьку,в смиренні і трепеті приходжу до тебе сьогоднішнім ранком.Приходжу з безмежною подякою в серці і радістю в душі за те,що я є на цьому світі.Дякую Тобі за новий світлий день,за запах весни за вікном,за усміхнений промінчик сонця,за Твої Всесильні Руки,які оберігають мене,за Твою ВІЧНУ ЛЮБОВ,за сльози щастя від Твоєї присутності,за кожну мить мого земного життя.ГОСПОДИ мій,Ти моя радість і моя сила,Ти моє натхнення і моє світло,Ти мій покров і мій захист!!!Одному Тобі вся вдячність мого серця,СЛАВА ТОБІ і ХВАЛА,мій БОЖЕ із роду в рід,навіки віків!!!
    Доброта це те,що може побачити сліпий і почути глухий.
  • Ivanko12
    Участник

• 03 February 2011
    • 31

<<Амінь! Благословення, і слава, і мудрість, і хвала, і честь, і сила, і міць- нашому Богу на вічні віки! Амінь >>
    Истреблен будет народ Мой
    за недостаток ведения: так как
    ты отверг ведение, то и Я
    отвергну тебя от священнодействия
    предо Мною; и как ты забыл закон
    Бога твоего, то и Я забуду детей твоих. (Осия 4:6)

Не буду мовчати я ради Сіону,
    і ради Єрусалиму не буду
    спокійний,
    аж поки не вийде, як сяйво,
    його справедливість,
    а спасіння його - як горючий
    світильник! (Ісая 62:1)
    О, ВЫ, НАПОМИНАЮЩИЕ О ГОСПОДЕ! НЕ УМОЛКАЙТЕ.

Комментарий

• Рия
      Завсегдатай

• 24 February 2010
      • 692

Отче мій,припадаю до Твоїх Ніг з подякою за прожитий день.За мудрість і терпіння,за мир і спокій,за тиху радість в душі,за різні ситуації,через які Ти мене провів.
      Боже мій,дякую Тобі за Твою присутність,за опору і опіку,за наставлення і захист.
      Тобі Одному пісня серця мого,Тобі Одному вірші моєї душі,Тобі Одному вся слава і хвала,Тобі Одному... навіки віків .Амінь.

Комментарий

• Рия
        Завсегдатай

• 24 February 2010
        • 692

ПСАЛОМ 94
        1. Прийдіть, заспіваємо Господові, вигукнемо Скелі порятунку нашого!
        2. Станемо перед лицем Його із похвалою, у піснях будемо славити Його.
        3. Бо Господь є Бог великий, Цар великий понад усіма богами.
        4. У Його руці глибини землі, і верховини гір також Його.
        5. Його море, і Він витворив його, і суходіл утворили руки Його.
        6. Прийдіть, поклонимося і припадемо, і схилимо коліна перед лицем Господа, Творця нашого.
        7. Бо Він Бог наш, і ми народ пастви Його і вівці руки Його. О, якби ви дослухалися сьогодні голосу Його.
        ПСАЛОМ 95
        1. Заспівайте Господові пісню нову; співайте Господові, уся земле!
        2. Співайте Господові, благословляйте ймення Його, розносьте добру вість щоденно про порятунок від Нього!
        3. Звіщайте в народах славу Його, у всіх племенах дива Його!
        6. Слава і велич перед лицем Його, сила і краса у святині Його.
        7. Складіть подяку Господові, племена народів, піднесіть Господню честь і славу.
        8. Піднесіть Господню славу і ймення Його, несіть дари і приходьте на подвір'я Його.
        9. Поклоніться Господові у пишних шатах святині. Тремти перед лицем Його, вся земле!
        10. Скажіть народам: Господь царює! Тому несхитний світ, не захитається. Він буде судити народи справедливо.
        11. Нехай веселяться небеса, і нехай радіє земля; нехай нуртує море і що виповнює його.
        12. Нехай радіє поле і все, що на ньому, і нехай радіють усі дерева гайові

Комментарий

• pogovorim
          живой камень

• 21 May 2008
          • 2798

Аминь!!!!!!
          Мы часто просим благословения, но не находим даже милости. Нам нужно просить о свете. Нам нужно смиряться под Его руку и повиноваться Его закону. Повиновению сопутствует благословение. (В.Ни)

Комментарий

• Рия
            Завсегдатай

• 24 February 2010
            • 692

Отче мій,я схиляю перед Тобою коліна в цей вечірній час і приношу Тобі подяку за прожитий день.За те,що Ти невідступно був поруч,що підтримував і оберігав ,що підказував і научав мене.Дякую Тобі за всі милості і щедроти,за радість і мир,за здоров"я і натхнення.Тільки з Тобою світло є Світлом,тільки з Тобою мудрість є Мудрістю,тільки з Тобою надія є Надією,тільки з Тобою мрія є Мрією.Ти Один Величний і Вічний,Святий і Могутній, Вірний і Милосердний.В Тобі моє життя.
            Честь і Слава , Хвала і Подяка Тобі Єдиному- Отцю і Сину і Духу Святому .Амінь.

Комментарий

• Рия
              Завсегдатай

• 24 February 2010
              • 692

ПСАЛОМ 8
              2. ГосподИ, Боже наш! Яке величаве ймення Твоє по всій землі! Слава Твоя сягає вище небес!
              3. З уст дітей і грудних немовлят Ти учинив хвалу, заради ворогів Своїх, щоб зробити безмовним ворога і месника.
              4. Коли дивлюся я на Твої небеса, витвір рук Твоїх, на місяця і зорі, котрих Ти утворив,
              5. То що є людина, що Ти пам'ятаєш її, і син людський, якого Ти відвідуєш?
              6. Не вельми Ти применшив його перед Ангелами; славою і честю увінчав його;
              7. Настановив його володарем над витвором рук Твоїх; усе поклав під ноги йому.
              8. Овець і биків усіх, і звірів польових,
              9. Птахів небесних і рибу морську, все, що проходить морськими стежками.
              10. Господе, Боже наш! Яке величаве ймення Твоє по всій землі!
              ПСАЛОМ 9
              2. Буду прославляти Тебе, ГосподИ, всім серцем своїм, звіщати всі чудеса Твої!
              3. Буду радіти і святкувати Тебе, співати йменню Твоєму, Всевишній!
              12. Співайте славу Господові, що мешкає на Сіоні, звіщайте між народами діяння Його.

Комментарий

• Рия
                Завсегдатай

• 24 February 2010
                • 692

ПСАЛОМ 97
                1. Співайте Господові нову пісню; бо Він витворив чудеса. Його правиця і святе рамено Його здобули Йому перемогу.
                2. З'явив Господь рятунок Свій, відкрив перед очима народів правду Свою.
                3. Пригадав Він милість Свою і вірність Свою до Ізраїлевого дому. Усі кінці землі побачили рятунок Бога нашого.
                4. Вигукуйте Господові, вся земле, радійте, веселіться і співайте.
                5. Співайте Господові з гуслами, з голосом псалмоспіву.
                6. При звукові сурм і рогу, святкуйте перед Царем Господом.
                7. Нехай нуртує море і що виповнює його, всесвіт і все, що живе в ньому;
                8. Нехай ріки плещуть у долоні; нехай радіють разом гори .

Комментарий

• Рия
                  Завсегдатай

• 24 February 2010
                  • 692

ПСАЛОМ 150
                  1. Хваліть Бога у святині Його; хваліть Його на тверді сили Його.
                  2. Хваліть Його за могутність Його, хваліть Його за невимірну велич Його.
                  3. Хваліть Його зі звуком сурми, хваліть Його на арфі і на гуслах.
                  4. Хваліть Його з тімпанами і хороводами, хваліть Його на струнах і сопілці.
                  5. Хваліть Його на дзвінких кімвалах, хваліть Його на кімвалах гучних.
                  6. Нехай хвалить Господа все, що дихає! Алілуя!

Комментарий

• Рия
                    Завсегдатай

• 24 February 2010
                    • 692

ПСАЛОМ 148
                    1. Хваліть Господа з небес, хваліть Його вгорі.
                    2. Хваліть Його, всі Ангели Його, хваліть Його, усе військо Його.
                    3. Хваліть Його, сонце і місяць. Хваліть Його всі зорі світу.
                    4. Хваліть Його, небеса небес і води, котрі вище небес.
                    5. Нехай хвалять ймення Господа, бо Він наказав, і вчинилося.
                    6. Поставив їх навіки вічні, дав настанови, котрі не минуть.
                    7. Хваліть Господа від землі, велика риба і всі безодні,
                    8. Вогонь і град, сніг і туман, буремний вітер, що виконує слово Його,
                    9. Гори і всі пагорби, дерева плодові і всі кедри,
                    10. Звірі і всіляка худоба, плазуни і птахи крилаті,
                    11. Царі землі і всі народи, князі і всі судді землі,
                    12. Юнаки і юнки, похилі і підлітки.
                    13. Нехай хвалять ймення Господнє; бо ймення Його єдиного звеличене, слава Його на землі і на небесах.

Комментарий

• нинапри
                      Ветеран

• 18 August 2004
                      • 24603

Рия, а можно полюбопытствовать - ваша тема только для украинцев ? Она заранее не расчитана на русских ? Извините, если чего-то не понимаю...
                      Иисус Христос - есть истинный Бог.

Комментарий

• Рия
                        Завсегдатай

• 24 February 2010
                        • 692

Нинапри,драгоценная сестра,я не преследовала цели разделять в этой теме Божьих детей по национальной пренадлежности.Для Господа мы все одинаковые.Просто мне украинский язык ближе.А вы пишите на каком вам удобно.(кстати,моя дочка изучает китайский и на одном из украинских христианских сайтов создала тему:"Молитва на китайском"
                        Радости вам ОГРОМНЕЙШЕЙ!!!

Комментарий

• нинапри
                          Ветеран

• 18 August 2004
                          • 24603

Сообщение от Рия
                          кстати,моя дочка изучает китайский и на одном из украинских христианских сайтов создала тему:"Молитва на китайском"
                          Кстати, моя дочь сурдопереводчик...причем дипломированный...Надо ей посоветовать тоже создать аналогичную тему, а мы почитаем ...
                          Иисус Христос - есть истинный Бог.

Комментарий

• Рия
                            Завсегдатай

• 24 February 2010
                            • 692

Отче ,Ти осяяв Світлом своїм все моє життя.Ти відкрив мої очі і дарував мені натхнення.Ти огорнув мене своєю Любов"ю і наповнив серце тихою радістю.Милість Твоя до мене вище зір небесних,Щедроти Твої невичерпні.Захист Твій непорушний.
                            Що можу я для Тебе зробити за всі Твої блага і дари?!Як віддячити Тобі,Батьку?!
                            Я віддаю Тобі своє серце а Ти розпорядися ним по волі своїй.
                            Вічна слава Тобі і хвала,вічна подяка і відданість,вічна любов і вірність!

Комментарий

• Рия
                              Завсегдатай

• 24 February 2010
                              • 692

Боже мій,Ти єдина надія у житті.В Тобі всі джерела Радості,Миру і Натхнення.В Тобі вся Мудрість і Сила.В Руках Твоїх спокійно мені і душа моя співає.Ти направляєш мої стопи і научаєш шляхам Твоїм.Ти піднімаєш і радієш успіхам моїм.Тобі єдиному слава і хвала за все,Тобі єдиному подяка і поклоніння.Тобі,мій Господи.

Комментарий

Обработка...