Молитва за Марго, Крыза, Георгия, Вовчика и остальных

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Andytime
    Аhава раба аhавтануАдонай

• 17 April 2007
    • 3755

Молитва за Марго, Крыза, Георгия, Вовчика и остальных

Господь Б-г, Слава Тебе Всевышний, что ты сотворил этих людей, дал им дыхание жизни, Своей милостью хранишь, и соблюдаешь ко спасению. Благодарю Тебя, за то что в твоем доме много обителей, и Ты каждому грешнику даешь покаяние и желаешь спасти от мертвых дел плоти. Благослови этих людей, пошли им Духа Твоего Святого, открой глаза на милость Твою, да познают Тебя Живого Истинного Б-га и посланного Тобой Иисуса Христа Праведника. А я склоняюсь перед Тобой, и благодарю Тебя безмерно за посланую благодать, за милости ко всем живущим на земле, за твое великое долготерпение к нам людям, за множество щедрот Твоих, за обетования жизни, за дары Твои, за великие дела Твои, которые сделал для всех человеков, в том числе и для этих людей.
    Благослови и помилуй каждого на этом форуме.
    Аминь
    ни лесть, ни секс, ни отраженье
    ни толстый кошелек на дне сумы,
    нам не дадут соображенье:
    с кем , за кого и кто мы.

в противовес всеобщему разврату,
    в противовес огульной лжи,
    в нас теплиться еще отрада
    как огонек добра в углу души...

Если я забуду тебя, Иерусалим,- забудь меня десница моя

Барух hаба беШем Адонай!!! hАллилуйя!!!
  • vovaov
    Отключен

• 06 January 2001
    • 23153

ну лично я пока готов молится за вовчика из представленного списка, Вовчик - фореэвер !!!

Комментарий

• georgey
      R.I.P.

• 18 July 2005
      • 3874

Тропарь, глас 4-й: О распенших Тя моливыйся, Любодушне Господи, и рабом Твоим о вразех молитися повелевый, ненавидящих и обидящих нас прости, и от всякаго зла и лукавства к братолюбному и добродетельному настави жительству, смиренно мольбу Тебе приносим; да в согласном единомыслии славим Тя, Единаго Человеколюбца.
      Кондак, глас 5-й: Якоже первомученик Твой Стефан о убивающих его моляше Тя, Господи, и мы припадающе молим, ненавидящих всех и обидящих нас прости, во еже ни единому от них нас ради погибнути, но всем спастися благодатию Твоею, Боже Всещедрый.
      Тропарь, глас 4-й: Союзом любве апостолы Твоя связавый, Христе, и нас, Твоих верных рабов к Себе тем крепко связав, творити заповеди Твоя и друг друга любити нелицемерно сотвори, молитвами Богородицы, Едине Человеколюбче.
      Кондак, глас 5-й: Пламенем любве распали к Тебе сердца наша, Христе Боже, да тою разжигаеми, сердцем, мыслию же и душею, и всею крепостию нашею возлюбим Тя, и искренняго своего яко себе, и повеления Твоя храняще славим Тя, всех благ Дателя.Прокимен, глас 7-й: Возлюблю Тя, Господи, крепосди моя, Господь утверждение мое.
      Евангелие от Иоанна, гл.13, ст.31-3: Егда изыде, глагола Иисус: ныне прославися Сын Человеческий, и Бог прославися о нем; аще Бог прославися о нем, и Бог прославит его в себе, и абие прославит его. Чадца, еще с вами мало есмь: взыщете Мене, и якоже рех Иудеом, яко аможе Аз иду, вы не можете приити: и вам глаголю ныне. Заповедь новую даю вам, да любите друг друга: якоже возлюбих вы, да и вы любите себе; о сем разумеют вси, яко мои мученицы есте, аще любовь имате между собою
      Из ектении: Господи, Боже наш, милостиво, яко Благ, призри на изсохшую в любви землю сердца нашего, и тернием ненависти, самолюбия же, и неисчетных беззаконий люте оледеневшую: и каплю благодати Пресвятого Твоего Духа испустив, богато ороси ю, во еже плодоносити, и возрастати от горящия к Тебе любве, всех добродетель корень страх Твой, и о искренняго спасении неленостное попечение, всех же страстей. и многообразных лукавств, и лицемерия искоренение, прилежно яко всех Благодетеля молим, скоро услыши и человеколюбно помилуй...
      Причастен: Заповедь новую даю вам, да любите друг друга, якоже Аз возлюбих вы, рече Господь.
      Тропарь, глас 8-й: Блаженство Евангельское возлюбив, Богомудре Иоанне, чистоту сердца почтил еси. Темже суету мира сего пренебрегл, устремился еси зрети Бога, Иже тя прослави чудесы во врачевании различне страждущих. Сего ради молим тя: проси нам у Христа Господа всяких скорбей избавления и получения Царства Небеснаго. Кондак, глас 6-й: Благочестиваго воина Христова, победившаго враги душевныя и телесныя богомудренно, Иоанна мученика, достодолжно песньми восхвалим, чудодействуя бо, подает обильная исцеления страждущим людем, и молится Господу Богу от всяких бед спасти правоверныя. Молитва: О, великий Христов мучениче Иоанне, правоверных поборниче, врагов прогонителю и обидимых заступниче. Услыши нас, в бедах и скорбях молящихся тебе, яко дана тебе бысть благодать от Бога печальныя утешати, немощным помогати, неповинныя от напрасныя смерти избавляти и за всех зле страждущих молитися. Буди убо и нам поборник крепок на вся видимыя и невидимыя враги наша, яко да твоею помощию и поборством по нас посрамятся вси являющии нам злая. Умоли Господа нашего, да сподобит ны грешныя и недостойныя рабы Своя получити от Него неизреченная благая, яже уготова любящим Его, в Троице Святей славимаго Бога, всегда, ныне и присно и во веки веков.

Аминь.

Комментарий

• Orly
        Ветеран

• 01 November 2003
        • 10371

georgey, это что, околоправославное юродство? Или Вы всерьёз?
        Человек человеку-радость.

Комментарий

• georgey
          R.I.P.

• 18 July 2005
          • 3874

Сообщение от Orly
          georgey, это что, околоправославное юродство? Или Вы всерьёз?
          Когда я юродствую, я смайлики леплю. Здесь раздел молитв ? Эта - об умножении любви и искоренении ненависти. Поэтому всерьез, но в ответ на молитву Эндитайм.

Комментарий

• Orly
            Ветеран

• 01 November 2003
            • 10371

Ну извините тогда, ради Бога. Присоединяюсь к молитвам.
            Человек человеку-радость.

Комментарий

• Марго
              Родом из детства.

• 20 January 2005
              • 7922

Вношу в этот список Andytime.
              Да поможет ей Бог и смягчит ее сердце.

Комментарий

• Newshin
                Ветеран

• 20 January 2008
                • 10227

Пусть Бог вышеперисленных благославит
                слава Отцу их Сыну и Святому Духу аминь
                1 http://rutube.ru/tracks/3758643.html...c2c7c91bc2beb0

2 http://rutube.ru/tracks/4162330.html
                3 Христианские радиостанции :up:

4 Aliluia JHWH !

Комментарий

• piligrim2180
                  Отключен

• 07 April 2007
                  • 6968

Но пусть не смягчается ваше сердце к греху, ибо потакающий греху становится его соучастником.
                  Возненавидьте себя в зле мира сего, и, да откроется ваше сердце для спасения многих.

Комментарий

Обработка...