День Реформации 2018

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Мелодия
    Ветеран
    • 23 October 2021
    • 6285

Сообщение от Воздух
    Реформувати християн у сенсі духовного зростання: немовля, дитя, юнак, батько.
    Скажіть, будь ласка, а як ці визначення застосувати до жінок? (жарт )
    А якщо серйозно, чи ви бачите майбутнє християнської України в межах протестантизму? Хіба погано повернутися до того, чого навчає Біблія та рання церква?
    А вона вчить, що мета життя славити Бога і насолоджуватися спілкуванням з Ним вічно, і тому хіба погано вчити тому, що людське життя знайде спокій лише у Бозі?
    Моральний стан країни не порожні слова. Корупція, різні залежності (алкогольна, наркотична) та багато інших проблем могли бути вирішені, вивчаючи християни масово Слово Боже та поширюючи Євангеліє Ісуса Христа.
    Ибо все из Него, Им и к Нему. Ему слава вовеки, аминь.

Комментарий

• Воздух
      Ветеран
      • 28 April 2022
      • 5222

Сообщение от Мелодия
      Скажіть, будь ласка, а як ці визначення застосувати до жінок? (жарт )
      Для жінок тільки перші дві духовні категорії (жарт на жарт).
      А якщо серйозно, чи ви бачите майбутнє християнської України в межах протестантизму? Хіба погано повернутися до того, чого навчає Біблія та рання церква?
      Вважаю що протестантських церков в Україні буде більше, але все ж домінувати будуть трохи оновлені православні церкви - дуже глибокі корні.
      Моральний стан країни не порожні слова. Корупція, різні залежності (алкогольна, наркотична) та багато інших проблем могли бути вирішені, вивчаючи християни масово Слово Боже та поширюючи Євангеліє Ісуса Христа.
      Добрі мрії. Для цього треба оновити дух та поміняти серця у майже всіх людей, а це зробить Бог перед кінцем цього світу.
      5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Мелодия
        Ветеран
        • 23 October 2021
        • 6285

Сообщение от Воздух
        Для жінок тільки перші дві духовні категорії (жарт на жарт).
        Ну і добре, так тому і бути), залишатимемося в деякому невіданні), нам не можна вчити і проповідувати, але у нас є інші дари)

Вважаю що протестантських церков в Україні буде більше, але все ж домінувати будуть трохи оновлені православні церкви - дуже глибокі корні.
        Це правда, згідно з опитуванням, проведеним Razumkov Centre наприкінці 2023 року, значна частина українців (61%) асоціюють себе з православною церквою.

Добрі мрії. Для цього треба оновити дух та поміняти серця у майже всіх людей, а це зробить Бог перед кінцем цього світу.
        Ви дотримуєтеся теорії універсалізму у спасінні? Але це не біблійна доктрина.
        Чи я вас неправильно зрозуміла?

Комментарий

• Воздух
          Ветеран
          • 28 April 2022
          • 5222

Сообщение от Мелодия
          Ви дотримуєтеся теорії універсалізму у спасінні? Але це не біблійна доктрина.
          Чи я вас неправильно зрозуміла?
          Не дотримуюсь теорії універсалізму. Ми говорили про період нової ери, про християн. Вважаю, що євангелізація за 2000 років має великі здобутки, але, на жаль, багато відхилень, викривлень вчення Христа. Вважаю, що безпосередньо в останні роки значно зросте кількість спасенних, тому написав "оновити дух та поміняти серця у майже всіх [не всіх] людей", але, звісно, залишаться не спасенні.
          5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
          6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Мелодия
            Ветеран
            • 23 October 2021
            • 6285

Сообщение от Воздух
            Вважаю, що безпосередньо в останні роки значно зросте кількість спасенних, тому написав "оновити дух та поміняти серця у майже всіх [не всіх] людей", але, звісно, залишаться не спасенні.
            Така оптимістична позиція тішить.
            Ви знаєте, я останнім часом помічаю за людьми, що вони частіше й більше вживають саме християнську лексику такого раніше не було. Людям важко, думаю, їхні серця тягнуться до Бога інстинктивно.
            Не знаю, мені складно про це міркувати - але мені здається, що загальна благодать починає працювати в людях. Вона ще не рятівна, але вже дає свої плоди. Впевнена, в Україні все буде добре!
            Бог присутній скрізь на Землі зі Своєю благодаттю, але рятує не всіх. Ще думаю, що Його загальна благодать не поширюється на всі країни однаково.
            Мабуть, подумаю над створенням нової теми)

Комментарий

Обработка...