- - - Добавлено - - -
- - - Добавлено - - -
AS74 LIFE #2
@AS74LifeNumber2
·
10h
Все так
- - - Добавлено - - -
Serg
@NHunter007
·
8h
Запорізький напрямок:
В общем ситуация за последние несколько суток говорит о том, что пидоры проводят разведку боем, пытались пощупать слабые места.
Для их мяса все заканчивается концертом Кобзона.
Говорять Снайпер ✙
- - - Добавлено - - -
Serg
@NHunter007
·
8h
За добу на Купянському напрямку знищено 13 ворожих танків.
✙ Хамелеон
- - - Добавлено - - -
Serg
@NHunter007
·
8h
Жмурінформбюро💙💛:
Ну а тепер по Жмурінформбюро, або вєсті про груз двєсті.🫡🔥
Запоріжжя. Тут без надзвичайних подій.🤷🏻 Тупо штатне жмуріння було реалізовано під Пологами і в районі Енергодару.🔥
Херсонщина. Коло Голої Пристані їхали підари і не доїхали.💥 В районі Горностаївки стався філіал мʼясокомбінату, тому фаршу було норм.💥😁
Донбас. Жмурки на напрямку Вугледару, а також на окраїнах Донецька у напрямку Марʼїнки.💥🔥
Десь так.😁🇺🇦
Кирило Недря
- - - Добавлено - - -
Serg
@NHunter007
·
9h
Варто розʼяснити ситуацію по Авдіївці на фоні всіх цих контраверсійних думок.
По-перше, вибачте мене, хто вам сказав, що в Авдіївці все норм? Так вже четвертий місяць іде наступ противника і слово «стабільно важко» означає «постоянно хуйово, але ми з цим справиляємось і можемо контролювати ситуацію».
Правда, ситуація дісйно контрольована, адже за ці 4 місяці ворог толком не розвинув успіху, гляньте на карту.
По-друге, говорити ж, що все класно в мене не вистачає совісті, бо хлопці тільки що підтвердили, що деякі підрозділи мають проблеми, з поповненням, з бк і тд.
Ну і головна моя думка, народ, слова одного воїна - це лише його бачення ситуації на конкретній ділянці, у конкретному підрозділі, ніколи по одному елементу не варто судити про всю конструкцію
В Бахмуті також на рівні деяких підрозділів була срака, бо вибачте мене, це наступ противника, ситуація була динамічною, одна бригада відступала частенько, а інша навпаки.
Висновки: в деяких підрозділах проблеми дійсно є, чи впливає це на оперативну обстановку? - поки ні, бо контроль є над цим.
Офіцер ✙
- - - Добавлено - - -
- - - Добавлено - - -
Перебийпутінуніс @VitoMers
·
Jan 18
Азербайджанська безпілотна машина розмінування Revival P в Україні.
Баку мій респект.
Комментарий