Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 63470

Леся Оробець

п.с. пощу і одразу редактую, для швидкості, бо якщо це хтось зараз зробить - це буде ДУЖЕ СЕРЙОЗНА НАША ПОМИЛКА

Олена Білозерська - та ти що? хто ці соплежуйні гуманісти, які вирішили відпускати полонених північних придуркі (від тепер пп - у всіх моїх постах, для стислості) Де ці слюньтяї м.якосердечні ховаються, в якому бункері??? я їх, безмозглих паршивців знайду навіть на посеред Тихого океан. Знайду і такого перцю задам, що мало не здасться.

Стоп! Ви що! Почитайте мою посестру Оленку - вона пише розумні і зважені речі.

Я не знаю, хто придумав чи піддався на цю ідею. Але звикніть до думки: ми з вами, європейці, ми були тут, коли ще європа тільки просиналася і починала себе усвідомлювати. Ми воювали багато війн, і ми генетично знаємо закони війни. Полонених - брати. Здаються - добре. Голови їм не різати, ми ж не кадирівці якісь. Та і воняє ж напевне від цих пп страшно - де вони миються? в канаві? ви ж знаєте, як гидко пахне тоска і страх.

Розбираю для своїх по пунктах

їхні мами. вони, суки, виховували так своїх синів, і вони це заслужили на 1000% відсотків. бо саме вони, не політики, не мерзотний божевільний карлик, а російські матері - годували цих покручів кашкою і байками про їхню, чорт забирай, імперську велич. Оце все шовіністичне мракобісся - це ж не хнін сухий московський їм розказував. Це ж їхні мами, гидко підсміюючись, казали їм, ще маленьким.

Доченька, смотри, ето не грузіни, армяне, азербайджанци - ето хачі і отродье с Кавказа, с ними нельзя.
    Синочка, єто не латиши - а лабухи.
    О, какой смешной анекдот я знаю о тупих естонцах.
    ето не корейци, в.єтнамци, китайци - ето, синочка, бидло косоокое. УкрАинци? да ето же хохли-салоеди. красиво поют, тупие, канешно и говор смешной. как наш, но только не правильний.

Висновок: я на боці українських матерів. Чиїх синів НЕ віддають з полону. Хто віддає в армію своїх виплеканих і найдорожчих. Я сама така, у мене поки немає синів. Але обидві мої доньки роблять усе, кожного дня, щоб ми виграли, все що можуть. Я за ці дні бачила багатьох. І я не бачила ні сльозинки в очах цих мужніх київських дівчат.

2. сила жіночої істерики. Жінкам рідко доводиться мати справу зі зброєю. вона важка, некрасива, і ми рідко знаходимо їй практичне застосування. але я доведу вам в наступних абзацах, що жінки - ще ті убивці. ми просто діємо іншими методами. Довести? а легко. ви подивіться на середню тривалість життя чоловіків і жінок. в середньому різниця 5-10 років. але середньостатистична жінка (а самка пп - і поготів), може вбити свого самця однією невчасною істерикою.

приклад наведу свій, не для того, щоб понтуватись, які ми класні, так просто швидше. вже в ніч з 25 на 26 у мене був дуже нехилий шанс стати вдовою. коротка смска. тут скоро будуть танки. і тиша. вимкнений телефон 12 годин.

мій чоловік зі своїм взводом, як і тисячі інших мужніх воїнів, в першу ж добу захищали собою наш Київ.

якщо я зараз заістерю, почну піднімати керівництво і через голову дізнаватися, що там - я піддамся істериці.

Тому, Лесю, думай. Чим ти зараз можеш зупинити всю цю залізну армаду, яка суне на хлопців, у яких в руках палки-стрілялки і гранатомети?

Ммм. А легко, думаю я.

зламати машину я не можу. це хай чоловіцтво Але в кожній з них сидить чоловік. А як проникати в голову, крутити ними, морочити голову чоловікам, кожна порядна українська відьма знає змалечку. до слова, в україні завжди у парі - відьма і козак.

в кожному танку сидить чийсь син, можливо чоловік. Дівчата, треба розводити їхніх баб на істерику. ми за лічені хвилини розігнали по всім можливим і мислимим каналам таку потужну істерику самок пп, що аж моя душа радіє. Здашся і складеш зброю - зіллєш соляру - тихенько ляжеш в лісі і пересидиш - житимеш, ми полоненим голови не ріжемо, ми європейці. Сунеш, дурбецало боягузливе - і ти помреш лютою смертью.

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Братец Иванушка
    Среди "орков" сейчас множество из среднеазиатских стран (узбеки, таджики и т.д.). Убивают и разрушают за получение гражданства и ветеранских выплат и льгот. Они обходятся значительно дешевле российских граждан.
    Горят они одинаково. Сегодня ВСУ - это не та почти разрушенная армия, что была у нас в 2014 году. К нам каждый день поступает современное высокоточное оружие. Возвращаются заробитчане с Европы, чтобы защищать Украину. Едут и добровольцы со всего мира.

- - - Добавлено - - -

Позывной Маршал

Може хто не чув.

1995 рік . Коли росія гвалтувала і вбивала вільний чеченський народ.
    Цей грамотний командир все розумів вже тоді!
    Тому і бився за свободу! Там і загинув . Бо що цей Ахмат Кадиров його зрадив, батько Рамзана.

І гідна назва республіки Ічкерія зникла назавжди.

Тому, якщо ми не хочемо щоб Україна називалась Новоросія.

Треба @башити ворога у всіх куточках нашої країни.

Для мене особисто Ахмат це просто чай. І то такий собі дешевий. Фу

https://t.me/marshalvdv
    Видео: Log into Facebook
    Дудаев был уверен, что Украине еще придется схлестнуться с Россией. И он же сказал, что когда взойдет Украинское Солнце Россия развалится...

- - - Добавлено - - -

Позывной Маршал

Ох @баше зранку. Виспались напевно артилести країни 404.
    Доречі, нам уже пох@й.
    Можна навіть серену не вмикати.
    За жінок і дітей, ножами будемо зрізати по шматку живого м'яса)
    --------------
    Да, подтверждаю. Где-то после 7 утра слышны сильны взрывы. Иногда сотрясаются окна.

- - - Добавлено - - -

Сухопутні війська ЗС України

Шановні українці!

196 годин оборони.

Ми даємо відсіч російським окупантам вже другий тиждень.
    У ці години та дні відбувається злам ситуації.
    Час зламу потребує зібраності, особливої концентрації.
    Наші захисники і захисниці зупинили ворога на більшості напрямків. На деяких Збройні Сили здійснили успішний контрнаступ.

Залишається складною ситуація на півдні, де ворог в останні години обстрілював Запорізьку АЕС. Але бойовий дух людей у козацькому краї такий, що окупанти приречені на поразку.
    Нездоланною фортецею стоїть Харків. Уся Україна з болем дивиться на російські обстріли. Але тепер вся Європа знає, що Харків не тільки інтелектуальний та промисловий центр, але й горде місто відважних громадян.

Бються Сумщина та Чернігівщина. Вони рятують Київ від облоги. Поки управління країною та армією не порушене у ворога жодних шансів.

На сході та півдні скрізь український народ дає відсіч ворогу і наближає перемогу.

За підсумками 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тис. вбитими та пораненими. Підтверджено знищення мінімум одного російського генерала. Російське суспільство починає відчувати та усвідомлювати ці втрати.

Знищену російську бронетехніку вже доводиться вимірювати не одиницями, а батальйонами та бригадами.

До Збройних Сил у якості трофеїв поступило чи не більше танків та бронемашин, ніж останні 8 років надходило від українського ОПК.

Наші захисники захопили кілька машин зі снарядами до РСЗО, якими російські воєнні злочинці обстрілюють наші мирні міста. Усі ці снаряди «повернуться» ворогу.

Ми також несемо втрати. Війна це велике горе. Майже щогодини надходять звістки, що російськи окупанти знову вбили мирних мешканців. Кров скипає від люті, коли гинуть наші діти

Є втрати серед наших воїнів. Вони бються як кіборги, але у грудях - живе серце. Кожного з них буде вшановано як героя.
    Люди найцінніше для нас. Це відрізняє Україну від Росії. Я дуже сподіваюсь, що російська сторона виконає зобовязання щодо створення гуманітарних коридорів.

За ці дні було прийнято багато складних рішень. Нам доводилося маневрувати, щоб зберегти армію. Але усю нашу землю ми повернемо.

Ми з болем дивимось на зруйновані будівлі після російських обстрілів. Ми усе відбудуємо.

Командир флагману ВМСУ виконав наказ затопити корабель, щоб фрегат «Гетьман Сагайдачний», який перебував на ремонті, не дістався ворогу. Важко уявити більш складне рішення для мужнього воїна та всієї команди. Але ми збудуємо новий флот. Сучасний, потужний.

Головне зараз встояти.
    Я чудово розумію. Усі стомлені, багато людей виснажені, шоковані втратами. Попереду ще дуже складний період. Нам знадобиться багато сил і витримки.

Але хочу сказати усім. Українці ви неймовірні!
    Ворог спантеличений і наляканий. Ми його ще не перемогли. Але цей час невідворотньо наближається.

Кремлівські щури вже тремтять. Частина активно шукає спосіб втекти.

Вся Україна успішно перебудовується для життя в умовах оборони. Допомога надходить у промислових обсягах, ця робота вже налагоджена.

Ми захистимо нашу країну і залишимо її майбутнім поколінням квітучою, успішною, кращою, ніж була.

Слава Україні! Слава Героям України!
    Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
    <a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>

Комментарий

• Певчий
      И будет Бог во всем
      Модератор Форума

• 16 May 2009
      • 63470

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 04.03 орієнтовно склали:

особового складу - 9166 осіб,
      танків ‒ 251 од,
      Бойових броньованих машин ‒ 939 од,
      артилерійських систем 105 од,
      РСЗВ - 50 од,
      засоби ППО - 18 од,
      літаків 33 од (уточнюється),
      гелікоптерів 37 од,
      автомобільної техніки - 404 од,
      легкі швидкісні катери - 2 од,
      цистерн з ППМ - 60,
      БПЛА оперативно-тактичного рівня - 3,

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

- - - Добавлено - - -

2 часа назад
      Оперативна інформація станом на 06.00 04.03.2022 щодо російського вторгнення
      Відео - пізніше
      Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

Почалася девята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.
      Станом на 06:20 пожежу в учбово-тренувальному корпусі Запорізької АЕС у м. Енергодар ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.
      Основні зусилля окупантів зосереджено на оточенні Києва та послабленні спротиву в заблокованих населених пунктах. В ході виконання цього завдання, угруповання ЗС РФ вичерпали основну частину оперативних резервів та почали підготовку перекидання додаткових сил і засобів з Південного та Східного військових округів. Другі ешелони та більша частина оперативних резервів угруповань окупантів введено в операцію.
      На Волинському напрямку противник силами двох БТГр перейшов до оборонних дій в районах населених пунктів Поліське та Кухарі. Не виключається, що окупант буде здійснювати збройні провокації на кордоні з метою втягування збройних сил Білорусі у війну проти України.
      На Поліському напрямку угруповання окупантів, що складається з військових частин Східного воєнного округу силами до пятнадцяти БТГр проводить наступальну операцію у смузі Козаровичи, Вишгород Фастів, Обухів, зосередження зусиль на напрямку Бишів, Українка. У боротьбі за рубежі в районі населених пунктів Поліське, Кухарі, Бородянка, Бишів, Гореничі, Демидів ворог частково втратив наступальний потенціал. Основні сили противника блоковано та зупинено в районі Макарова. Окупанти відійшли від Бучі та аеродрому Гостомель.
      На Сіверському напрямку угрупування військ Центрального воєнного округу силами до чотирнадцяти БТГр, а також 14 армійського округу Північного флоту проводить наступальну операцію у смузі Остер, Зазимя; Березань, Вишеньки, зосереджуючи зусилля на напрямках Києва. Одночасно ворог проводить перегрупування з метою продовжити наступ у напрямку Броварів.
      На Слобожанському напрямку угруповання військ Західного воєнного округу силами до шістнадцяти БТГр проводить наступальну операцію, зосереджуючи зусилля на напрямку Новомосковська. Блокує Харків з півночі. Захопив Балаклею. Противник не досягнув успіху в районі Охтирки і зосередив основні сили в районі Гадяча та Зіньківа.
      На Донецькому напрямку угрупування ворога силами 1 та 2 армійських корпусів посилені сімома БТГр зі складу 8 армії продовжує наступальні дії для розвитку тактичного успіху на Новоайдарському, Волноваському та Маріупольському напрямках, вийшов до населеного пункту Новоолександрівка. Маючи значну перевагу в техніці, противник оточив Маріуполь.
      На Луганському напрямку веде бойові дії в напрямку н.п. Старобільськ.
      На Таврійському напрямку противник, силами до пятнадцяти БТГр зосередив зусилля на напрямку Миколаїв Вознесенськ. Після перегрупування та введення частини оперативних резервів у складі до БТГр продовжує наступ у напрямку Запоріжжя, частиною сил на Маріуполь. Відзначено введення в операцію десантно-штурмових підрозділів ЗС РФ у напрямку на Миколаїв.
      Окупанти були зупинені на Миколаївському напрямку, але мали частковий успіх на напрямку Вознесенська.
      Відмічено переміщення великої кількості автомобільної техніки з тимчасово окупованої території Криму, в якій окупанти здійснюють перевезення злочинців з місць виконання покарань для організації безладів у Миколаївській області.
      В Чорному морі морське угруповання російських окупантів виведено з морських баз із завданням уражати надводні сили угруповання різнорідних сил українських ВМС.
      Одночасно, противник продовжує підготовку до висадки морського десанту в районах Затока, Чорноморськ. Прикриття груп здійснює загін кораблів вогневої підтримки і ракетна катерна ударна група.
      Для подавлення системи протидесантної оборони України на чорноморському узбережжі відмічено залучення бомбардувальників Су-24М та зафіксовано скидання касетних бомб РБК-500. Прикриття забезпечували винищувачі Су-30СМ.
      На всіх напрямках противник має втрати, демотивовані окупанти здаються в полон та кидають техніку. Ці трофеї допомагають бити російських загарбників. Боротьба триває! Перемога буде за нами! Слава Україні!

- - - Добавлено - - -

Кузьміних Сергій

Житомир 25 Школа , сьогодні !!
      Тварини, що ж ви робите?! Це діти, школа, сховище мирних людей.
      Невже у вас дітей нема?.
      Здохни, російський терорист!

- - - Добавлено - - -

Сыночек-оккупант плачет, а мамочка его подбадривает...

Євгеній Жуков - Доречі що по нитью? Ру$ня сковчить як...
      Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
      <a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>

Комментарий

• Певчий
        И будет Бог во всем
        Модератор Форума

• 16 May 2009
        • 63470

Geno Dolidze
        "Бурят" на прізвище "-нов": під Бородянкою знайшли рештки пілота окупантів

В районі Бородянки на Київщині знайшли рештки та речі пілота на місці, де розбився ворожий літак. На шоломі написані останні три літери "...нов". Можливо, "Іванов" чи "Петров" був такий колись у мами. Тепер став добривом для Бородянських чорноземів.

Саме цей пілот міг скидати бомби на Бородянку, Ірпінь та Макарів. Тепер горіти йому в Пеклі!

- - - Добавлено - - -

Ростислав Шапошников

Получил письмо от YouTube - Гугл прекращает показывать рекламу в России, это означает что 100% российских блогеров теряют монетизацию, то есть будет не выгодно производить контент. Все просмотры из РФ - не монетизируются. Украинские просмотры по прежнему монетизируются. Фактически это полный крах российского ютуба...

- - - Добавлено - - -

Irina Medushevskaya

Наступного разу, коли питатимуть чи є у вас родичі за кордоном в РФ, треба відповідати що були, але поміняли нас на телевізор!

Комментарий

• Певчий
          И будет Бог во всем
          Модератор Форума

• 16 May 2009
          • 63470

Юрій Бутусов

Разгром российских десантников в Гостомеле 3 марта. Украинские воины скрытно взяли под контроль перекрёсток, и перехватили одно из подразделений ВДВ РФ, и уничтожили четыре боевых машины десанта с экипажами. Классика. Но у Генштаба РФ, потерь, конечно, нет.

Geno Dolidze
          Білоруські кінематографісти виступили проти війни в Україні.

"Російський агресор використовує нашу територію для обстрілу України смертоносними ракетами".

- - - Добавлено - - -

Украинские спортсмены, погибшие в священной войне против рашистских оккупантов

Комментарий

• Любовь Праведна
            Временно отключен

• 02 May 2016
            • 12143

Сообщение от qwertyu
            гитлировцы мне кажется генетически разумнее были, чем многие путинцы....Германия щас должна призывать Россию к миру и остановиться...на примере своей истории...
            Не Германия, а мы сами должны признать Бога Царём на земле, как Он есть Царь на небе!
            И Господь нам помогает в этом, исполняя пророчества последних времен перед концом тьмы на земле, где властвует дьявол. Запугали верующие человечество концом света, не понимая, что не свет, а тьма правит человечеством.
            Почему Вы в шахматной игре асс, а поразмышлять над словом Божьим не можете? Несете чушь несусветную, обвиняя разумеющих Бога и его план спасения человечества во лживом толковании Писаний, и валите с больной головы на здоровую?

Комментарий

• Певчий
              И будет Бог во всем
              Модератор Форума

• 16 May 2009
              • 63470

Tanya Zubets
              Тепер вся Україна зрозуміла,чому бандерівці не любили москалів!

Комментарий

• qwertyu
                Отключен

• 04 June 2013
                • 32381

Сообщение от Любовь Праведна
                Не Германия, а мы сами должны признать Бога Царём на земле, как Он есть Царь на небе!
                И Господь нам помогает в этом, исполняя пророчества последних времен перед концом тьмы на земле, где властвует дьявол. Запугали верующие человечество концом света, не понимая, что не свет, а тьма правит человечеством.
                Почему Вы в шахматной игре асс, а поразмышлять над словом Божьим не можете? Несете чушь несусветную, обвиняя разумеющих Бога и его план спасения человечества во лживом толковании Писаний, и валите с больной головы на здоровую?
                Люба я вас не считаю христианкой...извините...щас шарахает рядом...

Комментарий

• Певчий
                  И будет Бог во всем
                  Модератор Форума

• 16 May 2009
                  • 63470

Антон Геращенко

Совершенно невероятные новости приходят из Мордора. И это вовсе даже не законы о пропаганде и лояльности, принятые сегодня Госдумой РФ.

Глава Правительства РФ Михаил Мишустин объявил об отмене НДС на инвестиционное золото.

Теперь следите за руками.

Центробанк РФ во главе с Эльвирой Набиуллиной в эти дни искусственно и виртуально держит курс доллара, отменяя торги - это нужно, чтобы те кто нужно во власти и приближённые олигархи успели за минимальное количество рублей скупить золото, которое котируется в долларах.

А что дальше?

А то, что после того, как золото из резервов ЦБ будет распродано, ЦБ отпустит курс рубля. И рубль улетит в стратосферу.

Россияне, вам п@здец! Причем не от рук «бандеровцев», а вот от своих же!

Комментарий

• Илья Крамольник
                    Завсегдатай
                    • 16 August 2021
                    • 571

Сообщение от qwertyu
                    Люба я вас не считаю христианкой...извините...щас шарахает рядом...
                    Так ты кришнаит. Откуда знаешь кто есть кто? Ктому же ещё и безбородый.

Комментарий

• Певчий
                      И будет Бог во всем
                      Модератор Форума

• 16 May 2009
                      • 63470

Светлана Абросимова

Всі кажуть "Путін психічно хворий".
                      А ті, що виконують його команди психічно здорові?

- - - Добавлено - - -

Новые фото с разбитой, а частью просто брошенной, российской техникой.

Комментарий

• qwertyu
                        Отключен

• 04 June 2013
                        • 32381

Сообщение от Илья Крамольник
                        Так ты кришнаит. Откуда знаешь кто есть кто? Ктому же ещё и безбородый.
                        не тратьте себя...

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Певчий
                        Tanya Zubets
                        Тепер вся Україна зрозуміла,чому бандерівці не любили москалів!
                        Саша, у тебя шарахало где ты живешь?

Комментарий

• Savskaya
                          Каралевна

• 01 April 2008
                          • 10646

Сообщение от Певчий

А то, что после того, как золото из резервов ЦБ будет распродано, ЦБ отпустит курс рубля. И рубль улетит в стратосферу.

А кому их ЦБ сможет продать золото? Даже Китайские банки не рискнут покупать его, опасаясь попасть под американские санкции.
                          Думаю, они просто скупают, в надежде найти лазейку и смыться с ним.
                          Или принимай меня такой, какая я есть, или принимай таблетки, чтобы принимать меня такой, какая я есть.(с)

Комментарий

• Певчий
                            И будет Бог во всем
                            Модератор Форума

• 16 May 2009
                            • 63470

Скоро во всех городах рассеи

- - - Добавлено - - -

Сообщение от qwertyu
                            Саша, у тебя шарахало где ты живешь?
                            Да, периодически слышны взрывы. Видел летящую ракету в сторону АП Жуляны. В аэропорт не попали. Но облако от взрыва было высокое. Не знаю, куда точно попали. Слышно как работает наше ПВО.

Комментарий

• Любовь Праведна
                              Временно отключен

• 02 May 2016
                              • 12143

Сообщение от Певчий
                              Пропаганда страшная сила. Она способна убедить людей, что нападать на соседей и лишать их жизни, включая и их детей, это хорошо. И таких на путинской россии миллионы! Десятки миллионов!
                              "Наш православный русский мир" должен знать, что посреди их Православной Русской Церкви находится АНТИХРИСТ, как об этом, что так будет, известно Патриарху всея Руси Кириллу! Только он, вероятно, думает, что это будет уже после него. Он слеп, и не видит, что УЖЕ, при НЁМ!!!....

Вам, и всем преданным Богу и Его правде, необходимо в первую очередь донести и Патриарху, и народу России, и народу Беларуси, что АНТИХРИСТ давно явился , как коллективный, в большевизме (Откр 13:1-10). Ему Господь (Пс 109:6) нанес в 1991 году смертельную рану (Откр 13:3), которую исцелил президент Беларуси (Откр 13:11-17), сбросив ЗНАМЯ Христово, оклеветав его, назвав фашистским, и ввёл в заблуждение народ Беларуси. Потому президент Беларуси и есть та личность, рождённая от порочной девы, как предсказывали святые православные, и которая находится посреди Церкви, так как РПЦ с 1996 года метила президента Беларуси в цари над Союзом России и Беларуси. И благодаря именно РПЦ, которая призывала на всех выборах народ Беларуси голосовать за Лукашенко, он и продержался 27 лет наверху власти.
                              А то, что называют верующие Лукашенко мелкой фигурой для роли АНТИХРИСТА, то если с такой мелкой фигурой, которая своих друзей отправила на тот свет, не может справиться мировая общественность, как бы она справилась с крупной фигурой?
                              И пример тому само существование СССР. Ведь не смогли с ним справиться могучие державы, а Господь в 1991 году без всякой войны сокрушил.
                              Потому Беларусь лишилась ядерного оружия, что Господь бодливой корове рог не дал. А то бы эта мелкая фигура держала весь мир гораздо в большем страхе, чем правитель КНДР.
                              Господь всё в мире контролирует. Украина, потерпевшая в голодомор больше всех, просто обязана в большевизме и в президенте Беларуси, исцелившем смертельную рану большевизму, увидеть АНТИХРИСТА последних времен и сообщить о нём миру. И пророчество (Ис 11:4) указывает, что нечестивый будет убит только Божьей правдой, потому что она и есть дух уст Божьих. Тогда и ЗНАМЯ (Ис 11:12) будет поднято снова над Беларусью, происхождение которой из языческих стран.
                              Ну вникните же, наконец, в пророчества Библии и прозрейте к тому, что они в точности исполняются в наше время!

Комментарий

• qwertyu
                                Отключен

• 04 June 2013
                                • 32381

Сообщение от Певчий
                                Скоро во всех городах рассеи

- - - Добавлено - - -

Да, периодически слышны взрывы. Видел летящую ракету в сторону АП Жуляны. В аэропорт не попали. Но облако от взрыва было высокое. Не знаю, куда точно попали. Слышно как работает наше ПВО.
                                ну я более в спальном престижном месте живу...хотя!, до нас достанут...ну я то наверное 8км може 9 живу до тебя примерно...держитесь...интернет вайфайф бесплатный щас?

Комментарий

Обработка...