Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62351

Дивне твердження - не треба "наїжджати" на свій народ, тим більше у такий час.
    А тепер нагадаю, аби більше, до перемоги, не повертатися до цього питання:
    Безугла перемогла на 217 виборчому окрузі, це Оболонь, м.Київ. До неї на 217 перемогали: Білецький Андрій, а ще раніше - Бригинець Олександр.
    А тепер дайте собі відповідь: чому кияни обрали Безуглу у 2019 році, якщо ті ж самі люди у 2014 обрали Білецького?
    Я маю собі відповіді. І знаю де обрали цю блаженну на голову. І знаю кого не обрали, віддав голоси йолопам. І знаю чому стільки горя випало українцям... За довіру популістам і аферистам платимо великими втратами. А пишу для того, щоб ті, хто повірив безуглим, задумадися та розкаялися, визнав свою помилку. Якщо свій гріх не визнати, то сподіватися на щось краще нема підстав...
    Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Воздух
      Ветеран
      • 28 April 2022
      • 5027

Сообщение от Певчий
      Якщо свій гріх не визнати, то сподіватися на щось краще нема підстав...
      От і визнайте свій гріх, гріх у такому приниженні українського народу. А люди у більшості своїй змінилися, війна додала розуму.
      5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Певчий
        И будет Бог во всем
        Модератор Форума

• 16 May 2009
        • 62351

От і визнайте свій гріх, гріх у такому приниженні українського народу. А люди у більшості своїй змінилися, війна додала розуму.
        Ті, хто привів до влади під час війни популістів та пронир, самі себе зганьбили. І якщо не розкаються, не зроблять висновків, то можуть згубити Україну. Нажаль, за них страждають та гинуть і ті, хто не приводив слуг Коломойського...

Але мене найбільше вражає те, що ті, хто привів безуглих та коль катлєт до влади, сьогодні уникають мобілізації. Знаю таких багато людей, киян. До 2019 року вони косили від АТО та волали: "Пусть барига Парашєнка і єго деті ваюют! Парашєнка нє наш прєзідєнт! Вот ми прагаласуєм за Вовку Зєлєнскаво, - а он парєнь наш, прастой, із народа, - і он бистро всьо парєшаєт! Хужє нє будєт, ета уж точно! А порохоскотов ми патом будєм вєшать на заборах!" І тепер вони знову косять. Не хочуть іти на фронт. Хоча тепер їх президент і їх влада має абсолютну монобільшість. А один, щоб не мобілізували, давай стругати дітей, щоб стати багатодітним батьком. )) До цього не хотів. А тепер злякався і давай робити дітей. Дружина тільки родила - і вже знов вагітна. Вже третього понесла... Мати його обмовилась, видав ту несподівану любов до дітей...
        На мою думкк, саме ті, хто привів Зеленського і слуг Коломойського до влади, повинні були першими піти на фронт. Але статистика свідчить, що від Слуг народу та ОПЗЖ всі зрадники та добровільно переходили на окупованих територіях співпрацювати з росіянами. Жодного зрадника від ЄС! На фронті також від Слуг народу (з партії їх) майже нікого немає. Чув про одного, фамілії навіть не згадаю. А від ЄС дуже багато добровольців. Загинуло від них також багато. Підкреслюю, я кажу саме про членів партій, а не про симпатиків партій. ЄС проявляє себе як справжні патріоти. Але влада їх паплюже. Безугла публічно погрожувала і називала як членів партії ЄС, так і прихильників ЄС "порохоскотами". Цей ярлик ввели боти Подоляка. І на багатьох соціальних мережах зе-боти постійно обзивають опозицію цим словом. Вони паскудять людей, які воюють за Україну і віддають здоров'я та життя. Вони пряцюють за комп'ютерами, як пропагандисти Подоляка, а на фронт йти не бажають. В них броня. Як і у кварталівців броня... І я знаю таких людей. Деяких знаю особисто. Серед них є і ждуни...

І ви хочете мені закрити рота? Щоб такі, як безугла, могли спокійно знищувати Україну?
        Не треба мені закривати рота. Не мене де сядеш, там і злізеш...
        Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Воздух
          Ветеран
          • 28 April 2022
          • 5027

Сообщение от Певчий
          Ті, хто привів до влади під час війни популістів та пронир, самі себе зганьбили. І якщо не розкаються, не зроблять висновків, то можуть згубити Україну.
          Ще раз звертаюсь до дуже "розумного": до влади "слуг народу" привів український народ у своїй більшості - на чесних виборах, без порушень виборчого законодавства.

Нажаль, за них страждають та гинуть і ті, хто не приводив слуг Коломойського...
          Українці страждають та гинуть за Батьківщину, за вільне життя на своїй землі. Невже ви вважаєте що за іншої влади, окрім чисто прокремлівської, путін не віддав б приказ знищити Україну?

Але мене найбільше вражає те, що ті, хто привів безуглих та коль катлєт до влади, сьогодні уникають мобілізації. Знаю таких багато людей, киян. До 2019 року вони косили від АТО та волали: "Пусть барига Парашєнка і єго деті ваюют! Парашєнка нє наш прєзідєнт! Вот ми прагаласуєм за Вовку Зєлєнскаво, - а он парєнь наш, прастой, із народа, - і он бистро всьо парєшаєт! Хужє нє будєт, ета уж точно! А порохоскотов ми патом будєм вєшать на заборах!" І тепер вони знову косять. Не хочуть іти на фронт. Хоча тепер їх президент і їх влада має абсолютну а́монобільшість. А один, щоб не мобілізували, давай стругати дітей, щоб стати багатодітним батьком. )) До цього не хотів. А тепер злякався і давай робити дітей. Дружина тільки родила - і вже знов вагітна. Вже третього понесла... Мати його обмовилась, видав ту несподівану любов до дітей...
          Такими обра́зами мільйонів українців - тих хто підтримав "слуг народа", - виставлянням їх повними дурнями, ви ганьбите самого себе.

На мою думкк, саме ті, хто привів Зеленського і слуг Коломойського до влади, повинні були першими піти на фронт. Але статистика свідчить, що від Слуг народу та ОПЗЖ всі зрадники та добровільно переходили на окупованих територіях співпрацювати з росіянами. Жодного зрадника від ЄС! На фронті також від Слуг народу (з партії їх) майже нікого немає. Чув про одного, фамілії навіть не згадаю. А від ЄС дуже багато добровольців. Загинуло від них також багато. Підкреслюю, я кажу саме про членів партій, а не про симпатиків партій. ЄС проявляє себе як справжні патріоти. Але влада їх паплюже. Безугла публічно погрожувала і називала як членів партії ЄС, так і прихильників ЄС "порохоскотами". Цей ярлик ввели боти Подоляка. І на багатьох соціальних мережах зе-боти постійно обзивають опозицію цим словом. Вони паскудять людей, які воюють за Україну і віддають здоров'я та життя. Вони пряцюють за комп'ютерами, як пропагандисти Подоляка, а на фронт йти не бажають. В них броня. Як і у кварталівців броня... І я знаю таких людей. Деяких знаю особисто. Серед них є і ждуни...
          Знову злість, приниження українців з розділенням у політичній площині, знову підхід не християнина а політичного діяча. Я не вигороджую слуг, дійсно серед них багато поганих людей, але кожний отримає свою нагороду.

Не треба мені закривати рота. Не мене де сядеш, там і злізеш...
          Та хто вам рота закриває, заспокойтесь. Твердолобість не є ознакою великого розуму.
          6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Певчий
            И будет Бог во всем
            Модератор Форума

• 16 May 2009
            • 62351

Ще раз звертаюсь до дуже "розумного": до влади "слуг народу" привів український народ у своїй більшості - на чесних виборах, без порушень виборчого законодавства.
            Ще у 2018 році, коли Зеленський ще не заявив, що піде на Вибори, Юлія Тимошенко публічно дала інтерв'ю, де об'явила, що вже ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ, хто стане наступним президентом. Ім'я не назвала. Але сказала, що то буде відома медійна фігура, дуже популярна в народі. На той час медійним кандидатом був Вакарчук. Але популярність у ньго була не дуже велика. Тому слова Тимошенко ніхто серйозно не спроийняв. Бо вирішили, що вона про Вакарчука говорить. Але коли Зеленський переміг, про те інтерв'ю Тимошенко одразу пригадали. І особисто мені дуже цікаво було а хто ж ті рєшали, що так впевнені були, що переможе їх ставленик? Тимошенко подруга Коломойського. Тобто, на сходці кримінального олігархата України боги цього світу прийняли рішення: топити Порошенко і замість нього поставити Зеленського, слухнчну маріонєтку .Бєні. А так як більшість ТВ каналів і ЗМІ в Україні належали цим олігархам, то демонізувати Порошенко було не проблемою. І чорна пропаганда зробила свою справу. Антирейтинг у Порошенко був дуже великий. На нього брехали з усіх сторін. Які тільки гадості не вигадували. Навіть брата рідного вбив, волала з каналу 1+1 Мосейчучка-Скабєєва.
            А Коломойського хотіли посадити американці, за його фінансові махінації. Тому Бєня став не виїздним до Європи. Там би його одразу заарештували. І тоді з ним вирішили затоваришувати кремлівські. Вони пообіцяли йому простити багато речей проти Росії і залишити йому його бізнес. Якщо він допоможе здати Україну. І іншим олігархам запропонували вигідні пропозиції. І ті клюнули...
            Ну а українців запрограммували через пропаганду. Як ту дівчинку із старого радянського фільму "Підкидиш". Їй запропонували вибір: "Ти хочеш щоб тобі відірвали голову чи поїдеш з нами на дачу?" І наівне дитя "самостійно" обрало їхати з незнайомими людьми на їх дачу... Так розвели, як лохів, і українців. Іллюзія вибору, де вибір був запрограмований аферистами. Так, формально вибір був, як і у тої дівчинки. Але вибір був розрахований на дітей розумом...
            Українці страждають та гинуть за Батьківщину, за вільне життя на своїй землі. Невже ви вважаєте що за іншої влади, окрім чисто прокремлівської, путін не віддав б приказ знищити Україну?
            Я вважаю, що при владі Порошенко ми би були краще підготовлені до війни, і за цього меньше людей би загинуло. Нагадаю вам, що ваш Зеленській ійого команда звинувачували ЄС у тому, що вони є партією війни і не хочуть миру. А насправді ЕС просто знала, що великої війни не обминути, і нам треба готуватися до неї. А це саме ви не вірили у велику війну, а не я. Минула влада виграла час щоб відродити ЗСУ. А ви привели до влади людей, які почали зноау знищувати ЗСУ, почали розміновувати кордони, розформовувати підрозділи в зкорочувати чисельність особового складу. Заморозили ракетобудування і урізали фінансування Армії. Розграбили бюджет країни на 100 мілліардів і почали піаритися на асфальті. Це завдяки вашому вибору Україна підійшла до великої війни ослабленною. А повинна була наростити ще більше свою військову міць. Інерцію наростанню наших ЗС задала саме минула влада. А ця влада підірвала міць наших ЗС. І тому саме Зеленський спроворкував напад на Україну в самий невигідний час для нас.
            Такими обра́зами мільйонів українців - тих хто підтримав "слуг народа", - виставлянням їх повними дурнями, ви ганьбите самого себе.
            Нє, там були не тільки дурні. Там було багато ждунів. За Зеленського голосували і ті, хто бачив у ньму друга росії. А то не дурні. То розоахунок у них був саме на малороса. Тепер багато з них плюються на нього, бо сподівалися, що він швиденько нас здасть росії. Не всі, звичайно, такі. Багато просто були обмануті, повірив пропагандистам Коломойського...
            Знову злість,
            Не судіть по собі. Чого мені злитися нв кожного нерозумного? Це нерозумно - втрачати мир у серці за того, що хтось нерозумний.
            Та хто вам рота закриває, заспокойтесь. Твердолобість не є ознакою великого розуму.
            Так навіщо ви звертаєтесь до твердолобого? Спілкуйтесь з такими розумними м'ягколобими, як ви сам. Не я за вами бігаю, а ви за мною. Ви мені потрібні, як зайцю стоп сигнал.

Комментарий

• zeroman
              Ветеран

• 04 November 2012
              • 22682

Мілітарний @Mil_in_ua
              ·
              6h
              ���� Saab розширює свою присутність у США, відкриваючи новий завод з виробництва зброї та компонентів GLSDB

Україна є першою країною, яка почала використовувати GLSDB у бойових умовах ����

У США збудують новий завод для виробництва компонентів GLSDB - Мілітарний

- - - Добавлено - - -

Ivo 🇱🇻❤️🇺🇦
              @IvoL90818725
              ·
              17h
              Полк Калиновского (ВСУ) объявил всенародную мобилизационную кампанию среди белорусов .
              Диктатор Лукашеску опасается только их . Они отметили , что каждый белорус может найти своё место в полку .
              Павел Шурмей (Дядя) сказал , что "судьба свободной Беларуси решается здесь и сейчас".

- - - Добавлено - - -

ХАРКІВ_РУЛІТ
              @KHARKIV_RULIT
              ·
              5h
              БЄЛГОРОД лунають патріотичні вибухи..
              і це просто чудово..

- - - Добавлено - - -

ХАРКІВ_РУЛІТ
              @KHARKIV_RULIT
              ·
              5h
              Франція вже скоро зможе передати 78 САУ Caesar та збільшить постачання снарядів для України, міністр оборони Лекорню

- - - Добавлено - - -

���� UkraineNewsLive����
              @UkraineNewsLive
              ·
              11h
              ⚡������Ukrainian production of 120-mm mines, currently producing 20,000 per month, as well as the production of "Novator" armoured vehicles and chassis for 155-mm "Bogdana" self-propelled guns.

- - - Добавлено - - -

RadarNATO📡🇺🇦 reposted
              PoleVik🇺🇦❗ @Vik_pole
              ·
              5h
              У Литві хочуть збільшити поставки дронів в Україну. Парламент схвалив важливий закон
              Парламент Литви сьогодні, 26 березня, схвалив поправки, які дозволять закуповувати дрони з китайськими деталями і передавати їх Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Lrytas.lt.

Зазначають, що Сейм схвалив поправки до закону про державні закупівлі, які дають змогу дозволити організаціям, важливим для безпеки, купувати і використовувати для випробувань або передавати в інші країни дрони, у яких використовують комплектуючі китайських виробників.

Після обговорення за проект проголосували 75 осіб, двоє утрималися, жоден депутат не проголосував проти.

Економічна комісія Сейму після невеликого коригування проєкту схвалила його консенсусом.

Пропозиція передбачає, що організації зможуть передати закуплені дрони з китайськими комплектуючими на підтримку України. Депутати уточнили, що оскільки подібні дрони або інша продукція не будуть використовуватися в діяльності закупівельних організацій, важливих для безпеки, такі винятки не завдадуть шкоди інтересам національної безпеки країни.

Допомога Україні від Литви
              Литва є одним із найактивніших союзників України від початку повномасштабного вторгнення росіян. Вона надає нашим захисникам військову допомогу, а також підтримує членство нашої країни в Євросоюзі та НАТО.

У січні Литва схвалила пакет довгострокової допомоги Україні на 200 мільйонів євро. Про це під час свого візиту до Києва заявив президент Гітанас Науседа.

Нещодавно Литва виділила 5 мільйонів євро на підтримку реконструкції шкіл і дитячих садків в Україні. Також на початку лютого в Україну прибув черговий пакет військової допомоги.

- - - Добавлено - - -

Lara-Lara @LaraLar93023545
              ·
              3h
              ��Атаку возглавит лично шпиц. Шутки кончились!

- - - Добавлено - - -

- - - Добавлено - - -

Lara-Lara @LaraLar93023545
              ·
              5h
              ⚡️Приднестровье не планирует в настоящее время обращаться к Москве с просьбой о включении в состав РФ, сообщает глава МИД непризнанной республики.

- - - Добавлено - - -

Mrs.Smith🇺🇦🇺🇸
              @KoalaRorchaq
              ·
              5h
              Отлично ответила 😂👌а вообще чай в пакетиках это зашквар , платоша 😂

Jam 𐰳𐰀𐰢
              @basmachyJam
              ·
              6h
              АуффЪ🔥 😂 x.com/vinitsjenko/st

- - - Добавлено - - -

Vlb Sta Київський Сирець @STAVlb
              ·
              5h
              �� Артилерія ЗСУ вразила та знищила колону бронетехніки на передовій в районі Кремінної, знищивши 1 танк, 7 одиниць бронетехніки та штурмову групу кацапні.

- - - Добавлено - - -

Vlb Sta Київський Сирець @STAVlb
              ·
              6h
              💪 Американські експерти пропонують передати ЗСУ південнокорейські 105-мм снаряди.
              У Сеула їх близько 3,4 млн, ЗМІ.

Все буде добре, бо ми того варті...
              "нравится не нравится...", росія нами вдавиться

Комментарий

• Певчий
                И будет Бог во всем
                Модератор Форума

• 16 May 2009
                • 62351

Олег Шарп

Чому основні події мають відбутись у 2024 році.

Вище я ставив статтю видання "Foreign Affairs", написану на замовлення штаб-квартири НАТО. В ній ВПЕРШЕ викладено приблизний алгоритм вступу України до Альянсу протягом 3-5 наступних років. Але що цьому передуватиме?

Путін зараз опинився в цейтноті. У нього для досягнення мети залишилося літо. За літню кампанію йому потрібно конче переломити ситуацію на фронті і домогтися прориву. І дуже потрібно це зробити за кілька місяців, тому що потім Україна почне посилюватися завдяки авіації і постачанню зброї з країн Європи насамперед.

Україні, тим часом, треба намагатися обрушити економіку РФ та зробити службу в російській армії максимально непривабливою. Удари по нафтопереробних заводах бездоганний метод, який вирішує обидва ці завдання, тому що удари по НПЗ послаблюють російську економіку, призводять до знецінення зарплат для військовослужбовців і роблять фінансово непривабливою службу в армії. Тому не можна відмовлятися від ударів по НПЗ. Навіть якщо американці кажуть не можна, все одно треба продовжувати.

Ну і взагалі 2024 рік - очевидний рік, коли все вирішиться. Просто погляньте навіть на ті показники, які зараз публікують проурядові експертні центри Росії, які кажуть, що з економікою все дуже кепсько. Путіну вистачить сил лише на один потужний ривок влітку 2024 року. Якщо він переможе, то буде врятований і зможе піти далі, вже нападати на країни Балтії, на Польщу, і, можливо, Фінляндію. Якщо він програє, то більше можливостей іти вперед у нього не буде. Людей бракуватиме, грошей, техніки не вистачить на великі наступи. Додаткову мобілізацію провести можна, якісно навчити та озброїти - ні.

Тепер про нас. Влітку в Україну прибудуть перші літаки F-16. Їх треба буде десь розміщувати, плюс їм потрібна ремонтна інфраструктура, заправники, склади з озброєнням тощо. І, звісно, всі ці бази і самі літаки стануть ціллю номер один для російських ракет і дронів. Тому місце для розміщення цих літаків треба буде обирати з особливою ретельністю. Мало того, над цим районом повинна діяти натовська ППОшна парасолька. Інакше в цих літаках не буде жодного сенсу.

На цьому тлі Захід і Європа останнім часом абсолютно очевидно, хочуть відсунути зону бойових дій від своїх кордонів. І ось почасткове створення такої зони ППО над Україною - оптимальний засіб не допустити поширення російської зарази на Захід.

Крім того, Франція серйозно розмірковує про те, щоб спрямувати свої війська в Україну. І логічно, що в той регіон, куди попрямують французькі війська, теж буде ППО, тому що французи не дозволять, щоб Росія обстрілювала їхні війська.

Ось Макрон говорив, що роздумує над тим, щоб відправити французьку армію в Одесу. Це був би не найгірший вибір, і виходить, що в цьому разі, крім західних областей України, натовську парасольку, у цьому разі французьку, отримає й Одеса. Дуже добре, тому що Одеса - велике місто, плюс найважливіший логістичний вузол для України і головний порт. Після цих кроків - взяття від контроль НАТО тих територій, які ми зможемо відвоювати. Якщо консенсусу з цього питання в Україні не буде, Захід надасть нам можливість воювати й надалі, але вже без задіяння 5 статті на нашу користь.

Певна річ, про це поки що зарано говорити, але мені здається, що саме в цьому напрямку зараз рухається думка західних військових планувальників. І програмна стаття у "Foreign Affairs" - перший крок на цьому шляху.

Про чорного лебідя у цій конструкції - Трампа - поговоримо пізніше.

��*♂️ Моє завдання - висвітлювати позитивні (переважно) тенденції. Ваше - кепкувати з цього і казати, що це все фігня, Захід - фігня, США - фігня, у НАТО нас не візьмуть, все фігня, і скоро ми всі помремо. Що ж, подивимось, хто кого.)

©️ Використані матеріали Foreign Affairs, NV, Bloomberg.

Комментарий

• Певчий
                  И будет Бог во всем
                  Модератор Форума

• 16 May 2009
                  • 62351

Комментарий

• Певчий
                    И будет Бог во всем
                    Модератор Форума

• 16 May 2009
                    • 62351

Маршал

Слева лапоть сидит на концерте в Крокусе, справа лапоть задерживает таджиков на границе с Украиной.
                    Оперативный оперативник.
                    Хоть бы переоделся

Ещё один лапоть, который был на концерте, тоже не защитил людей и тоже в таких же синих шмотках

Комментарий

• Воздух
                      Ветеран
                      • 28 April 2022
                      • 5027

Сообщение от Певчий
                      Не я за вами бігаю, а ви за мною. Ви мені потрібні, як зайцю стоп сигнал.
                      Дякую вам за все - отримав відповіді на всі питання, більше питань не маю.

Комментарий

• Певчий
                        И будет Бог во всем
                        Модератор Форума

• 16 May 2009
                        • 62351

Юрій Бутусов

Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський збрехав щодо забезпечення армії дронами.

Минуло три місяці 2024 року, в якому Зеленський пообіцяв надати у війська 1 мільйон дронів, а потреби сил оборони в fpv-дронах, мавіках, аутелах держава не забезпечує - бригади реально отримують від держави близько 5 відсотків дронів, які використовують.

Мінстратегпром заявив, що за два перших місяці 2024 року випустив 200 тисяч дронів. Де ці дрони - незрозуміло, війська такої кількості fpv від держави не отримали. Складається враження, що суспільство заспокоюють заявами, гроші розкладають по кишенях, а за результат - передачу дронів у бригади, не відповідає ніхто.

Де уся ця Ставка Верховного головнокомандувача?

Чому Зеленський не відповідає за слова?

Де міністр оборони Умеров? Коли треба вирішувати проблеми він завжди скромно мовчить.

Де парламентський контроль Верховної Ради? Чому мовчите? А, Слуги народу лобіюють певні компанії і не збираються піднімати шум?

Все як завжди, брак відповідальності.

Влада повинна їхати на фронт не для чергових фотосесій у військовій формі, а для вирішення проблем! Поки ви там у кабінетах бездарно витрачаєте час та гроші платників податків, йде війна, яку ви зовсім не відчуваєте.

Не вмієте керувати та планувати - віддайте бригадам гроші.

Або поверніть військових ПДФО місцевим громадам з забовʼязанням купувати на ці гроші дрони та РЕБ, хоч буде з кого спитати військовим.

Макрон разозлил Вашингтон заявлениями об отправке войск в Украину - Bloomberg

Президента Франции Эмманюэль Макрон разозлил американских чиновников своими заявлениями о возможной отправке иностранных войск в Украину, поскольку они опасаются, что такой шаг может привести к столкновению с Россией.
                        Источник: агентство Bloomberg со ссылкой на источник, знакомый с дискуссиями между союзниками, сообщает "Европейская правда"
                        Детали: По словам собеседника агентства, намеки Макрона были сделаны для того, чтобы заставить российского правителя Владимира Путина рассуждать, но чиновники, знакомые с дискуссиями в НАТО по Украине, говорят, что эти слова могли иметь противоположный эффект.
                        Другие чиновники, которые говорили с Bloomberg на условиях анонимности, сказали, что комментарии Макрона были также не очень разумными с точки зрения оперативной безопасности, поскольку, как отмечает агентство, несколько стран уже негласно разместили определенный контингент в Украине.
                        Источник агентства рассказал, что некоторые премьер-министры стран ЕС ожидают от Макрона лидерства, и многие приветствуют его жесткую позицию в отношении России.
                        В то же время Bloomberg отмечает, что критики французского президента говорят, что он больше говорит, чем действует.
                        В этом контексте агентство приводит пример чешской инициативы по закупке боеприпасов для Украины в странах за пределами ЕС. В прошлом месяце Макрон заявил, что поддерживает чешскую инициативу, однако Франция до сих пор не объявила о своем финансовом вкладе в нее.
                        Несмотря на споры вокруг высказываний о возможной отправке западных войск в Украину, Макрон отказался отступить, настаивая на том, что его заявления были хорошо продуманы, но также подчеркнув, что Франция не будет следовать "логике эскалации" в отношениях с Москвой.
                        Впоследствии, комментируя затронутую им идею, Макрон отметил, что в случае воплощения такого сценария французские силы не будут идти в наступление против РФ.
                        Читайте также: Макрон без красных линий: что стоит за идеей президента Франции о войсках НАТО в Украине
                        https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/03/27/7448337/

- - - Добавлено - - -

Кравчук

Французька компанія «Delair» поставить Україні 400 розвідувальних БПЛА

*Контракт на їх виробництво вже укладений

Одні з таких дронів «DT26» та «UX11»

🟢Перший має розмах крила 3,3 м, а маса 16 кг

🟢Другий більш компактний, розмах крила становить 1,1 м, а важить лише 1,5 кг

Комментарий

• Певчий
                          И будет Бог во всем
                          Модератор Форума

• 16 May 2009
                          • 62351

Интересные комментарии из Интернета. ))

Комментарий

• zeroman
                            Ветеран

• 04 November 2012
                            • 22682

миллиард казахстанцев
                            @S8gy2AEgVRHyS2Q
                            ·
                            12h
                            Компания BAE Systems демонстрирует прототип перспективной многоцелевой бронированной машины (AMPV), оснащенной пакетом оборудования для внешней миссии (ExMEP). Прототип AMPV оснащен 30-мм беспилотной башней UT30 компании Elbit America. AMPV -

это программа армии США по замене бронетранспортера M113 и семейства машин на его базе.
                            #AUSA Global Force Symposium 2024

Скоро в Украине ❤️

- - - Добавлено - - -

миллиард казахстанцев
                            @S8gy2AEgVRHyS2Q
                            ·
                            12h
                            Опрос, проведенный RMF-FM, показал, что поддержка Украины в Польше только возросла:

🇵🇱75% поляков поддерживают постоянную помощь Украине.
                            🇵🇱36,5% поляков поддерживают отправку польских военных в Украину (по сравнению с 3,4% в 2023 году).
                            🇵🇱Из 36,5% довольно высокие 27,1% поддержали предоставление польским добровольцам права идти воевать. И предусмотрительные 9,4% , это пока, поддерживают отправку польских военных на передовую.

- - - Добавлено - - -

- - - Добавлено - - -

- - - Добавлено - - -

Team of Zina Portnova reposted
                            Гуго Карлович
                            @JoN_TM
                            ·
                            1h
                            Если бы не чёткий план СВО, дети Белгорода никогда бы не полюбовались красотами Камчатки.

- - - Добавлено - - -

Team of Zina Portnova
                            @Zn_Portnova
                            ·
                            25m
                            В Ростовской области Свинособакостана системы ПВО работают по атакующим регион украинским дронам🔥

- - - Добавлено - - -

- - - Добавлено - - -

Пан Пачковский
                            @Q0MT6pFmbVqynsM
                            ·
                            21m
                            С сегодняшнего утра американский самолет-разведчик летает над Боснией

Глава сербской разведки Вулин подтвердил, что предпринимается попытка арестовать президента Сербской Додика и ликвидировать сербское образование в Боснии.

- - - Добавлено - - -

Комментарий

• zeroman
                              Ветеран

• 04 November 2012
                              • 22682

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              1h
                              aidefranceukr

З 78 гарматами CAESAR, профінансованими Францією, Данією та Україною на цей рік (без урахування бойових втрат) Україна матиме арсенал артилерії з понад 120 САУ CAESAR. Це набагато більше, ніж мають французькі Збройні сили.

In Factum

- - - Добавлено - - -

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              2h
                              Підари руйнують КАБами укріплення на кордоні Сумської області.

Обстановка зі слів побратима з одного з підрозділів СОУ на кордоні:
                              «Вчера п..зда по КАБам была. 24 штуки 500тки где-то по взрывам +3 нерозрива. И это все на участке приблизительно 30 км. В основном бьют по нулю где людей уже и нет. Чисто окопы и минные поля убивают. Данные бомбы ровняют с землей все укрепы и делают дырявыми минные поля, позитивное только то, что эти повреждения быстро залатывают, очень быстро как для границы».

Офіцер ✙

- - - Добавлено - - -

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              2h
                              aidefranceukr

Відтепер уся техніка, яку списують Збройні сили Франції, в основному наземна (така як бронетранспортери VAB) у звязку з оновленням французької армії (так звана програма "SCORPION"), буде відправлятися до України.

Україна стала пріоритетом, експорт списаної техніки в інші країни призупинено.

Український пріоритет поширюється також на артилерію де 80% вироблених у 2024 році 155-мм снарядів піде в Україну а весь обсяг виробництва компанії Nexter у частині виробництва гармат CAESAR на 2024 рік призначений тільки для України

In Factum

- - - Добавлено - - -

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              6h
                              ✙��Гнила черешня����✙:

������Північно-західніше Токмака яскраво палає русня.

Три хлопочки.

- - - Добавлено - - -

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              7h
                              Говорять Снайпер ✙:

Сьогодні на Запорізькому напрямку добре «почистили» підарські позиції скидами, близько взводу забаранили.

Підари цілу добу не можуть докликатися до своїх одноразок

- - - Добавлено - - -

Serg
                              @NHunter007
                              ·
                              7h
                              ��33 дня ДРЛО А-50 не ведёт радиолокационную разведку вблизи Украины. Видимо в ближайшее время и не будет.

Однако это россиян не останавливает, так как сканировать небо хоть как-то надо, и для они начали использовать Су-24МР (с сомнительным функционалом если честно).
                              ��Благодаря спутниковым снимкам, можно заметить инверсионные следы данного самолёта недалеко от Ейска.

Исходя публичным и непубличным данным, можно сделать вывод о том, что радар СУ-24МР сканирует район +-200км, что как минимум в 2 раза меньше чем у А-50.

*А-50 сканировал до 400-600км в зависимости от цели.

Око Гора ✙

Комментарий

• Певчий
                                И будет Бог во всем
                                Модератор Форума

• 16 May 2009
                                • 62351

Комментарий

Обработка...