Не знаю, звідки цей запис. Але якщо це не підробка, то це бомба. Наче схожий голос на Зеленського. Але зараз і підроблюють дуже правдиво. Так і є Штучний Інтелект. Розмова за 18 лютого 2022 року. Як би там не було, але при цій владі розслідування ніхто робити не буде. І сама себе влада викривати не буде. Тому цей запис не може бути ні доказом вини Зеленського, ні відкідати його просто так неможна. Це просто інформація. Є такий запис. А наскільки він правдивий чи ні, кожен може гадати як забажає за потрібне. Я же просто ділюсь, що є такий запис, не виносячи остаточне судження по ньому.

https://www.facebook.com/100052705537854/videos/616532048002267

Роздрукування розмови

Зеленский;
- Слушай, давай уже, чтобы мои заграницу выехали.
Собеседник:
- Сегодня?
Зеленский:
- Да. Сегодня-завтра. (неразборчиво)... 16-го не напали (не разборчиво)... но мне так будет спокойнее.
Собеседник:
- А есть новая?
Зеленский:
- Ну, американцы говорят, что до 22 февраля Олимпиада эта китайская закончится и...
Собеседник:
- Понял.
Зеленский:
- Организуй. Ну там в Испанию, или где сейчас тепло - может на Карибы? Сними им дом на месяц-другой. Папа будет орать, но ничего, я его успокою. Пусть уезжает. Да, о своих тоже подумай.
Собеседник:
- Спасибо. Супругу вывозим?
Зеленский:
- Нет! Лена пока пусть тут будет. Журналисты эти конченные за ней особо следят. Тут пусть посидит пока.
Собеседник:
- Сделаем.
Зеленский:
- А во Львове, все решили с офисом?
Собеседник:
- Да, да. Конечно.
Зеленский:
- До связи, пока.