А я от думаю, що може краще б для України було, якби Боневтік все таки втік. Разом зі всім своїм Кварталом. Як втік спочатку Єрмак і навіщо-сь потім повернувся десь уже в березні. Не було його видно у лютому ні на екранах ТВ, ні в ЗМІ. А уявіть собі, якби і Єрмак тоді не втік? Він би почав тільки шкодить, заважати добровольцям збиратися в ТРО. Знайшов би підстави саботувати оборону Країни. Вони ж не вірили, що Україна встоїть ї витримає ту навалу. Навіть Арестович визнав, що вони думали ще у лютому, що Україні прийшов кінець. Просто не готові були свою паніку озвучивать в прямому ефірі.
А тепер вони стали героями! Арестовіч розповідає історії про те, як вони, разом з Ермаком, воювали в урядовому кварталу міста, обороняючи Офіс Президента. Єрмак навіть без броніка на амбразуру рвався кидатися. Але Арестовіч взяв РПГ і команда ОП таки отримала перемогу у тому нерівному бою, з переважаючими силами ворога, де були кращі бійці кадирівці. Я уявляю собі вже те кіно, яке знімуть автори серіалу Слуги народу. Шварцнєгєр зі своїм Командос відпочіває. Буде бойовик ще той. Я навіть припускаю, що вже скоро Зеленський зробить Єрмака Героєм України за той бій. Правда про той бій не існує ніяких підтверджень, що такий був. Якби той бій відбувся в реальному світі, а не в віртуальному, то по всім каналам нам показали би наслідки того бою. Якщо відбувся бій по Проспекту Перемоги біля метро Берестійстка, то було що показувати. І підбиті машини, і повалені стовпи, і обірвані тролейбусні проводи. Також свідки знімали зі смартфонів ночну перестрілку, де летіли трайсера, а потім то все виклали в Інтернет. Ніхто не сумнівається, що там був бій. Якби відбувся справжній бій біля ОП, то канал 1+1 першим би приїхав на місце, де відбувся бій, та назнімав кучу відосиків. Показали би і вбитих кадирівців, які хотіли знищити керівництво Країни. Показали би наслідки боя - зруйнування. Та у наших "героїв", у Арестовича з РПГ, та у без броніка Єрмака взяли би інтерв'ю. Це ж була б бомба для піару. А ці люди без піару не можуть. Але нічого такого не має. Не існує жодних підтверджень, що бій біля ОП відбувся. Це нова байка від ОП. Не знаю, вигадав її Арестович, что хтось інший йому підказав. Але сам Арестович сьогодні виконує функцїї Льоні Голубкова в афері Мавродія. Його найняли для реклами ОП, як актор Льоні Голубкова повинен був внушати довіру до МММ. От Арестович і заробляє гроші на довірі наівних людей.
Божа справа не потребує брехні. Коли хтось бреше, а потім намагається виправдати свою брехню тим, що то було потрібно для доброї справи, то такий знову бреше. Такий шукає не Божого, а свого. То він собі так вигадав, що брехати буде краще заради "добра". Для Божої правди в тому "добрі" немає місця. Бо насправді то не є добро, то є зло. А той, хто робить зло, той не від Бога, а від лукавого...
Я вірю у мужність українського народу і в наші ЗСУ. Коли 24 лютого ті, хто сам себе пафосно назвали "слугами народу", від переляку не знали що робити, - хтось збіг закордон; хтось на Західну Україну, поближче до кордону, щоб, якщо зовсім стане важко країні, бистро перейти кордон; хтось десь заховався і довго не з'являвся; а хтось переметнувся в стан ворога, зрадівши, що прийшли свої; - народ не розгубився. Без всякого кличу згори від Влади, вони самостійно і добровільно вирушили до воєнкоматів! І їх прийшло так багато, що просто зброї на всіх не вистачило. Бо керівництво Країни, перебуваючи в стані війни, вирішило, що краще гроші витратити на піар на асфальті, а не на озброєння. Україна могла отримати мільойнну армію уже 24 лютого! І яку армію! Це ж були мотивовані патріоти. Потенціальні кіборги! Ви тільки уявіть собі, армія в мільйон людей с духом кіборгів із Донецького Аєропорту, мільйон людей зі сталевою волею, як у бійців "Азову"! Це ж не ті були, що, не воювавши, волали: "Ми усталі от войни! Надо как-то договириваться с рассієй!" Вони як до 2019 року бігали від повісток, так і приведши до влади того, хто їм пообіцяв зупинити війну і домовитися з путіним, і тепер бігають від повісток. Не хочуть вмирати і ставати каліками за ними приведенного до влади най-велічнішого, най-розумнішого, най-честнєйшєго, і пр. най-най-най президента. Вони привели оце, а інші хай тепер вигрібають за них усе. То прийшли до воєнкоматів іної породи люди. Там були і ті, хто голосував за Зеленського. Але вони виявили себе як відповідальні за свій вибір людьми. За що їм честь і пошана, що добровольцями прийшли до воєнкоматів. Як і тим повага, хто потім не "косив" від повісток. Але зараз я пишу про тих, хто 24 лютого прийшов добровільно до воєнкоматів, а їх, більшість, відправили додому.
Кому це було вигідно? Росії. Агентура кремля, проникши у владу України, має завдання: робити все можливе, аби не посилювалися ЗСУ, а послаблювалися. Звісно, кроти завжди діють скритно, щоб їх швидко не виявили. Штірліц, розвідник радянський із кіно, і зігував, і "хайль гітлер" кричав, і пив разом з німцями за перемогу, поводив себе як свій серед своїх. Так поводять себе всі шпигуни. І російські кроти видають себе за патріотів України. На словах вони можуть казати все, що завгодно. Можуть клясти путіна, кричать "слава Україні", засуджувати агресію росії. Але то все для прикриття справжніх своїх дій. А дії їх будуть саме шкодити Україні. Шкодить будуть не прямолінійно, а наче для "блага" людей. І якщо навіть виявиться, що вони зло причинили, вони завжди зможуть сказати, що хотіли як краще зробити, но так вийшло. Вони легко видають себе за дурнів. Але то не дурість, то хитрість, маскування. Так вони під лічиною "блага" для народа під час війни почали зкорочувати виділення грошей на ЗСУ. Бо для людей вирішили "добро" вчинити. Вирішили забрати гроші для озброєння і віддати їх на нові дороги... Під час війни! Це теж саме, що запропонувати людині, проживаючій нині у Харкові, де кожен день прилітають ракети та снаряди, зробити на останні гроші євроремонт в квартирі. Якщо він розумна людина, то він таким радникам відповість: "Я що, звісно так на дурня схожий, що ви мені даєте таку пораду? Я зроблю той ремонт на останні гроші, а завтра в мою квартиру прилетить ракета. І все згорить!" Але наш, дуже розумний нарід, з оплесками зустрів рішення Влади забрати кошти з армії і витратити їх під час війни на асфальт... А потім Влада, зкорчивши невинне обличчя, артистично сказала: "Ну ми ж хотіли як краще! Ну так вийшло.. " І дуже розумний нарід знову повірив... І у мене є відчуття, що це далеко не останній лохотрон від мавродіїв... Тим більш, що Льоня Голубков вже зпіймав кураж...